Bel ons: 030 - 677 21 06

Professionele loodgieter in De Meern, Vleuten, Utrecht e.o.

Wilt u het huidige leidingwerk laten vervangen of moeten leidingen verlegd worden? Dan is de loodgieter van Van Schaik u graag van dienst. Tevens zijn wij gespecialiseerd in waterontharding, ideaal ter voorkoming van een verkalkte wasmachine en kranen. In de regio De Meern, Utrecht, Maarssen, Vleuten, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Zeist en Houten staan we voor u klaar!

Leidingwerk

Het verleggen of aanleggen van gas- en waterleidingen is werk dat u prima kunt uitbesteden aan de loodgieter van Van Schaik. U kunt er van op aan dat uw nieuwe leidingen jarenlang meegaan en 100% veilig worden geïnstalleerd.

Waterontharding

In Nederland hebben we ten opzichte van andere landen een relatief goede kwaliteit leidingwater. Echter bevat ons leidingwater standaard veel belastende stoffen (zink, ijzer, nitraat, mangaan etc.), met name in heel veel gebieden een hoge concentratie kalk. 80% van het harde water wordt gebruikt door de industrie, bedrijven en instellingen en 20% door huishoudens (waarvan 0,3% aan drinkwater). Dit betekent dat waterleidingmaatschappijen niet zullen investeren in totale zuivering en ontharding. Dit zorgt voor kalkaanslag in uw badkamer en tast bijvoorbeeld uw wasmachine aan. Van Schaik Verwarming lost dit probleem voor u op! Wij leveren vanaf heden AquaStar waterontharders. Wilt u meer informatie? U kunt hierover meer lezen in onderstaande presentatie. Ook kunt een direct een lijst met onze producten bekijken.

Offerte aanvragen

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. Onze loodgieter zorgt voor goed en veilig aangelegde leidingen en is gespecialiseerd in het plaatsen van waterontharders. Ons werkgebied bestrijkt de omgeving De Meern, Utrecht, Maarssen, Vleuten, Woerden, IJsselstein, Nieuwegein, Zeist en Houten.


Productoverzicht
Presentatie over waterontharding

Terug naar overzicht

Onderliggende diensten

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...