Bel ons: 030 - 677 21 06

Grundfos SOLOLIFT2 voor de afvoer van sanitaire installaties

Met de Grundfos SOLOLIFT2 kan een extra toilet, badkamer of wasmachine overal in huis geplaatst worden, onafhankelijk van de hoofdafvoerleiding. Ingrijpende verbouwingen of de aanleg van nieuwe leidingen zijn dus niet meer nodig. De SOLOLIFT2 fecaliënpomp verzamelt en pompt het afvalwater door een smalle drukleiding naar de dichtstbijzijnde afvoerleiding – tot maar liefst 6 m omhoog of tot 100 m ver. Er zijn vijf verschillende pompen leverbaar voor de afvoer van huishoudelijk afvalwater. Kortom, de Grundfos SOLOLIFT2 is dé oplossing voor een nieuwe badkamer op zolder of een extra afvoer voor in de garage.

SOLOLIFT2 WC-1
Een compacte en automatische opvoerunit geschikt voor het verpompen van afvalwater van het toilet en een urinoir of wastafel. 

SOLOLIFT2 WC-3
Kan aangesloten worden op één toilet en heeft drie extra instroomaansluitingen. Geschikt voor het verpompen van huishoudelijk afvalwater van het toilet, bidet, douche en wastafel.

SOLOLIFT2 CWC-3
Speciaal geschikt voor de afvoer van een hangtoilet en is door het slanke ontwerp eenvoudig in de holle ruimte van een modern inbouwsysteem te plaatsen. Daarnaast pompt de CWC-3 ook het afvalwater vanuit een douchecabine, bidet en wasbak.

SOLOLIFT2 C-3
Dé innovatieve opvoerinstallatie voor keukens, bijkeukens en badkamers. Verpompt grijs afvalwater tot maar liefst 90°C vanuit de wasmachine, vaatwasser en gootsteen.

SOLOLIFT2 D-2
Door het ultracompacte ontwerp kan de pomp eenvoudig worden weggewerkt onder de douchecabine of in een kastje. Geschikt voor de afvoer van douches en wastafels met een temperatuur tot wel  50°C.

Dus heeft u plannen voor een extra toilet op zolder of badkamer in de kelder? Kies dan voor de SOLOLIFT2 fecaliënpomp voor de afvoer van huishoudelijk afvalwater. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op of download de onderstaande brochure.


Download de brochure

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...