Bel ons: 030 - 677 21 06

Duurzame energie

Bij Van Schaik verwarming werken wij met energiebesparende zonneboilers van HRsolar. Sinds januari 2016 is het voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers mogelijk om een subsidie aan te vragen voor een aantal van deze duurzame zonneboilers. Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u deze vergoeding krijgen en bij Van Schaik verwarming helpen wij u graag met de installatie hiervan. 

De hoogte van de subsidie is afhankelijk van de prestatie van de zonneboiler en de energieprestatie hiervan. Maar aan de hand van de kwaliteitsverklaringen en SolarKeymark behalen de zonneboilers van HRsolar al jaren het hoogste rendement. 
Oftewel: HRsolar = hoogste rendement = hoogste subsidiebedrag!
 

Energiebelasting

Met een ISDE tegemoetkoming kunt u heel veel geld besparen maar helaas is de energiebelasting op gas sinds januari 2016 met ruim 31% verhoogd. Dit betekent dat ondanks de lage gas- en olieprijs we toch een hoge energiebelasting moeten betalen. Met andere woorden nog een goed argument om te kiezen voor een duurzame zonneboiler om zo de kosten te besparen. 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de duurzame zonneboilers van HRsoler en de installatie hiervan? Neemt contact op met Van Schaik verwarming en onze installateurs helpen u graag bij het maken van de beste keuze en de installatie. Ons werkgebied bestrijkt de regio De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Weten hoe u in aanmerking komt voor een ISDE subsidie? Lees hier meer: http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/investeringssubsidie-duurzame-energie

 Neem contact met ons op 

Terug naar overzicht
Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...