Bel ons: 030 - 677 21 06

Contact opnemen

 

Vanwege de vakantieperiode is ons kantoor beperkt geopend van maandag 20 juli tot en met vrijdag 28 augustus 2020

Op bovengenoemde dagen zijn wij rechtstreeks telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 12.30.

Vanaf 12.30 tot 17.00 kunt u ons voor storingen en andere dringende zaken bereiken ook op nummer 0306772106 waarbij u dan via het antwoord apparaat wordt verbonden met de dienstdoende medewerker.

Is uw storing na 17.00 of in het weekend echt urgent en kan deze niet wachten tot de volgende werkdag dan kunt u de dienstdoende monteur zoals hier boven beschreven gewoon bereiken. De dienstdoende monteur zal de urgentie beoordelen en de situatie met u bespreken en passende actie ondernemen.

Natuurlijk zijn wij via de mail gewoon bereikbaar info@vanschaikverwarming.nl deze zullen wij op werkdagen regelmatig lezen.

Van Schaik Verwarming wenst u een heel fijne vakantieperiode toe!

Let op: Lees hier onze maatregelen betreffende het Corona virus (COVID-19). Lees verder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u een professionele installateur of loodgieter bij u in de buurt nodig? U kunt bij Van Schaik Verwarming uit De Meern terecht voor al uw installatiewerk. Wij zijn gespecialiseerd in centrale verwarming, badkamers, ventilatie, zonnepanelen, zonneboilers en loodgieterswerk. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten en zorgen we voor een dito installatie.

Vraag via onderstaand contactformulier gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn werkzaam in de regio De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten

 

Van Schaik Verwarming
Gessel 9
3454 MZ De Meern 
Tel: 030-6772106
Fax: 030-6775609 
info@vanschaikverwarming.nl 

Collega gezocht!
Collega gezocht!

Doordat wij constant groeien zijn wij op korte termijn op zoek naar een Leerling Installatiemonteur (m/v)! Klik hieronder voor meer informatie.

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...