Bel ons: 030 - 677 21 06

Drainage grondwater met Unilift CC dompelpomp van Grundfos

Bij hevige of veelvuldige regenval is overlast door hoogstaand grondwater vaak een lastig probleem. Het bekende merk Grundfos levert met de Unilift CC dompelpomp de meest effectieve en betrouwbare oplossing voor het leegpompen van ondergelopen kelders en kruipruimtes.  Deze innovatieve vuilwaterpomp is zonder meer uniek  te noemen omdat hij al waterniveaus vanaf slechts 3 mm kan verpompen. Maar ook het legen van zwembaden, vijvers, afvoerputten, tanks en reservoirs is met de krachtige Unilift CC dompelpomp snel en eenvoudig te realiseren.

Vuilwaterpomp tegen grondwater in kruipruimte

Als de regenachtige maanden hoogstaand grondwater in de kruipruimte of kelder veroorzaken, is het noodzakelijk om snel actie te ondernemen. Vocht kan immers leiden tot schimmels die slecht zijn voor de gezondheid. Er ontstaat een muffe geur en het kan bovendien schade berokkenen aan de bouwkundige staat van het pand. Een goede dompelpomp biedt in zo’n geval uitkomst.

Altijd de juiste dompelpomp

Specialist Grundfos heeft een uitgebreid assortiment vuilwaterpompen. Afhankelijk van het type afvalwater en de deeltjesgrootte, biedt het merk voor elke situatie de beste oplossing. Zo zijn er pompsystemen voor permanente opstelling maar ook draagbare dompelpompen behoren tot de mogelijkheden.

Technische specificaties Grundfos Unilift CC vuilwaterpomp

• Opvoerhoogte: max. 9,5 meter

• Debiet (Q): max. 4l/s

• Lage aanzuiging van slechts 3 mm

• Vloeistoftemperatuur van 0°C tot +40°C

• Zelfontluchtende klep in de beugel zorgt voor probleemloos opstarten

• Eenvoudige installatie en service- en onderhoudsvrij

• Hoge betrouwbaarheid en zeer lange levensduur

Wilt u meer weten over de Grundfos Unilifit CC grondwaterpomp of heeft u andere vragen over drainage van grondwater in kruipruimtes en kelders of het leegpompen putten en vijvers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of kijk in onderstaande brochure.


Brochure Grundfos dompelpompen

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...