Bel ons: 030 - 677 21 06

GROHE Eurodisc Cosmopolitan keukenkraan: praktisch design

Met de Eurodisc Cosmopolitan levert GROHE, 's werelds grootste merkfabrikant van kranen, een eersteklas keukenkraan die oogstrelend design combineert met praktische eigenschappen. De stralende, verchroomde afwerking accentueert het eigentijdse, conische ontwerp op elegante wijze. Geconstrueerd voor comfort en functionaliteit en ontworpen als designkraan voor de moderne keuken. GROHE levert de Eurodisc Cosmoplitan in verschillende modellen zodat hij past in iedere ambiance.

Optimaal bedieningsgemak
Naast een prachtig design laat de Eurodisc Cosmopolitan ook technisch niets te wensen over. Hij is voorzien van geavanceerde GROHE SilkMove® technologie. Dankzij een grote instelhoek en unieke keramische schijven is de keukenkraan gemakkelijk en nauwkeurig te bedienen, zelfs met vette vingers. GROHE StarLight®, de krasbestendige en onderhoudsvriendelijke GROHE chroomlaag, garandeert smetteloze oppervlakken en een jarenlange, stralende glans.

GROHE Eurodisc Cosmopolitan: praktisch en professioneel ontwerp
De designers van de Eurodisc Cosmopolitan hebben tijdens het ontwerpproces veeleisende chefkoks als uitgangspunt voor de gebruiker genomen. Met als eindresultaat een prachtige serie die bestaat uit meerdere modellen die alle zijn voorzien van tal van praktische eigenschappen. Zo zijn er uitlopen met drie verschillende hoogtes en diverse installatiemogelijkheden. De stralen van de keukenmengkraan van GROHE zijn bovendien eenvoudig in te stellen. Hierdoor passen de kranen in zowel de kleine als de grote keuken. Tevens heeft GROHE rekening gehouden met diverse budgetten, waardoor er voor elke portemonnee een Eurodisc Cosmopolitan keukenkraan verkrijgbaar is.

Keukenkraan met handdouche
Bij GROHE gaan kwaliteit, technologie en design altijd hand in hand. Zo zijn er voor de Eurodisc Cosmopolitan ook handige, uittrekbare mousseurs en handdouches verkrijgbaar die ervoor zorgen dat de dagelijkse taken in de keuken eenvoudiger worden. Ofwel een praktische aanvulling om tijd besparen bij bijvoorbeeld het wassen van de sla of het schoonmaken van de vuile pannen.

Wilt u meer weten over de GROHE Eurodisc Cosmopolitan keukenkraan, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Neem contact met ons op Naar GROHE keukenkranen 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...