Bel ons: 030 - 677 21 06

GROHE Blue Chilled keukenkraan: gekoeld en gefilterd water

Met de Blue Chilled® keukenkraan biedt GROHE een echte designkraan die direct heerlijk gekoeld en gefilterd water levert. Lekker en verantwoord plat water in een handomdraai dat slechts een vijfde kost van mineraalwater. Zeer praktisch en milieuvriendelijk en een uitstekende manier om energie te besparen. Mineraalwater uit flessen of waterkoelers behoort met de GROHE Blue Chilled® keukenkraan dus definitief tot het verleden.
 

GROHE Blue Chilled®: optimaal bedieningsgemak

In de GROHE Blue Chilled® keukenkraan worden vormgeving en technisch vernuft op fraaie wijze met elkaar verenigd. Een modern design gecombineerd met een hoogwaardig filter plus koeler en net zo gebruiksvriendelijk als een normale keukenmengkraan. Met de rechtergreep van de kraan tapt u koud, warm en gemengd water. De linkergreep met gekleurd LED-display gebruikt u om de temperatuur van het gekoelde en gefilterde water te regelen. Door het uitgekiende ontwerp met twee aparte waterkanalen in de uitloop kan het gefilterde water nooit in aanraking komen met het ongefilterde water.

 

GROHE keukenkraan in diverse modellen

Eenmaal overtuigd van de technische kwaliteiten en het maximale gebruiksgemak van de Blue Chilled® keukenkraan biedt GROHE u meerdere keuzes voor wat betreft de uitvoering. Zo is er de mono-uitvoering ofwel een aparte kraan voor levering van plat water. Ook is er de duo-variant die de functies van koud, warm en gemengd water en het gekoelde, gefilterde water combineert. Bovendien is er keuze uit diverse modellen en de optie met of zonder zijdouche. Om de Blue Chilled® nog meer naar persoonlijke wens aan te passen zijn er twee kleuren leverbaar: chroom en super steel. De verchroomde uitvoering is voorzien van GROHE StarLight® waardoor een jarenlange stralende glans is gewaarborgd en kalk en bacteriën geen kans krijgen.

Kortom...met de GROHE Blue Chilled® keukenkraan heeft u altijd lekker, verantwoord en voldoende plat water in huis. GROHE heeft ook de Blue Sparkling® keukenkraan in het assortiment voor water met fijne bubbels of bruisend water direct uit de kraan.

Wilt u meer weten over GROHE keukenkranen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje in onderstaande brochure.


Brochure GROHE keukenkranen

Neem contact met ons op 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...