Bel ons: 030 - 677 21 06

Kies nu voor de slimme Honeywell evohome thermostaat

Met de slimme en geavanceerde Honeywell evohome thermostaat kunt u in iedere ruimte de verwarming eenvoudig regelen via uw smartphone. Naast comfort, zorgt dit systeem ook voor een aanzienlijke energiebesparing, doordat iedere kamer apart te regelen is. De installateurs van Van Schaik Verwarming zorgt te allen tijde voor een vakkundige installatie van uw thermostaat in de omgeving van De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, IJsselstein, Nieuwegein en Houten.  

Optimaal comfort en tegelijkertijd energie besparen

Wilt u geen ongewenste temperaturen in ruimtes die minder van belang zijn, maar in de winter wel vorstvrij moeten blijven? Met de Honeywell evohome thermostaat creëert u eenvoudig verschillende zones, waardoor er wel 30% bespaart kan worden op de energierekening.

Start en stop

Met de Optimum-start technologie hoeft u niet meer zelf in te schatten wanneer de verwarming aan moet. Het systeem bepaalt zelf wanneer het moet opstarten om op de ingestelde tijd de juiste temperatuur te hebben bereikt. De Optimum-stop technologie werkt volgens hetzelfde principe. Wanneer u instelt dat het om 22.00 uur 18 graden moet zijn, dan schakelt het systeem precies op het juiste moment uit. 

Eenvoudige bediening met uw smartphone en tablet

De Honeywell evohome is eenvoudig te bedienen met uw smartphone en tablet. Er is een app beschikbaar voor IOS en Android. Daarnaast kan de verwarming ook geregeld worden met de centrale ecohome-regelaar.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de slimme Honeywell evohome thermostaat of een vrijblijvende offerte aanvragen voor de levering en installatie? Neem dan gerust contact met ons op. Van Schaik Verwarming is actief in de regio De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, IJsselstein, Nieuwegein en Houten.

Terug naar Verwarming
Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...