Bel ons: 030 - 677 21 06

Cv-ketel onderhoud in Vleuten, Maarssen, De Meern en omgeving

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee en bent u verzekerd van een optimale veiligheid. Onze installateurs verrichten preventief onderhoud in de regio De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Tijdens het preventieve onderhoud controleren we het toestel op een juiste werking. Daarnaast maken we de cv-ketel schoon en vervangen we indien nodig onderdelen. Uiteraard in overleg met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Cv-ketel storing

Heeft u onverhoopt last van een storing, bel dan direct naar 030-6772106. Dan zorgen onze installateurs voor een snelle en vakkundige reparatie.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden van onze onderhoudsabonnementen. Onze installateurs verrichten cv-ketel onderhoud in de omgeving van De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten. 

Onderhoudscontracten

Wij bieden ook onderhoudscontracten voor uw cv-ketel aan. Deze contracten kunt u bekijken en direct afsluiten op de volgende pagina: Onderhoudscontracten

Collega gezocht!
Collega gezocht!

Doordat wij constant groeien zijn wij op korte termijn op zoek naar een Leerling Installatiemonteur (m/v)! Klik hieronder voor meer informatie.

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...