Bel ons: 030 - 677 21 06

Uw zonneboiler installateur in De Meern, Vleuten, Maarssen en omgeving

Wilt u ruim de helft besparen op de kosten voor warm water? Dan is nu hét moment om over te gaan tot de aanschaf van een zonneboiler. Zonnecollectoren die op het dak van uw woning worden geplaatst gebruiken het zonlicht voor de verwarming van het kraanwater. Dit wordt vervolgens opgeslagen in het voorraadvat, zodat u altijd de beschikking heeft over warm water. Van Schaik is uw installateur in de regio De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Altijd het juiste type

Welke zonneboiler geschikt is voor u, hangt ondermeer af van de gezinssamenstelling, de beschikbare ruimte en uw wensen op het gebied van warm water. Onze installateur komt graag bij u langs om het juiste systeem voor uw situatie te adviseren. Bovendien berekenen we wat de energiebesparing zal zijn.  

HRsolar

Van Schaik werkt met energiebesparende zonneboilersystemen van HRsolar die het hoogste rendement leveren. In combinatie met het hele systeem heeft de zonneboiler van HRsolar zelfs de hoogste opbrengst van heel Nederland. Deze testen zijn uitgevoerd door Kiwa Gastec in opdracht van Agentschap NL. De uitkomsten van deze testen staat vermeld in de productlijst van Agentschap NL. Wij kunnen de zonneboiler snel leveren én installeren.

Offerte aanvragen

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag op geheel vrijblijvende wijze een offerte aan. Van Schaik is sterk in het installeren van uw zonneboiler en bijbehorende zonnecollectoren en werkzaam in de omgeving van De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Terug naar Duurzaam
Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...