Bel ons: 030 - 677 21 06

Kidde rookmelders: maximale brandveiligheid

Als vooraanstaand leverancier van veiligheids-oplossingen biedt Chubb Fire & Security uiteraard ook het neusje van de zalm op het gebied van rookmelders. Een optische rookmelder van Kidde is een brandmelder van hoogwaardige kwaliteit met een bewezen staat van dienst. Hij reageert bijzonder snel op een langzaam smeulende brand en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van brandveiligheid. 

Optimale brandveiligheid met Kidde rookmelders

Brand krijgt vaak in de nacht de kans om zich flink uit te breiden. Iedereen ligt immers in diepe slaap en een beginnende brand blijft zo onopgemerkt. Kidde rookmelders signaleren de brand vroegtijdig en geven direct een luid alarmsignaal. Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op gedegen branddetectie.

Kidde 2SFW(R) 230V brandmelder

Een mooi voorbeeld van zo'n betrouwbare brandmelder uit het Kidde leveringsprogramma is het model 2SFW(R). Hij werkt volgens een optisch meetprincipe en geeft bij het signaleren van rook een luid alarm (85dB). Belangrijk voordeel is dat hij door de 9V back-up batterij bij een eventuele stroomstoring gewoon zijn werk blijft doen. Als de batterij vervangen moet worden, geeft de melder een waarschuwingssignaal. Bovendien zijn deze rookmelders ook draadloos koppelbaar.

Kidde 10Y29 rookmelder

Een ander populair model is de Kidde 10Y29 waar Chubb Fire & Security maar liefst 10 jaar garantie geeft op melder en batterij. Een decennium lang onbezorgde branddetectie dus. Door het slimme montageprincipe van Chubb Fire & Security zijn de Kidde brandmelders eenvoudig te monteren. Duidelijke LED-lampjes voor controle, test en werking maken ze bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

Wilt u meer weten over de Kidde rookmelders of brandbeveiliging in het algemeen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op Naar de Kidde rook- en CO-melders 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...