Bel ons: 030 - 677 21 06

Itho Daalderop keukenboilers: direct warm water

Nooit meer wachten op een royale hoeveelheid warm water in de keuken? Met een keukenboiler van Itho Daalderop stroomt er direct warm water uit de kraan. Zo heeft u altijd optimaal warmwatercomfort en bespaart u bovendien tot wel EUR 175,- per jaar op energie. De boilers van het Nederlandse kwaliteitsmerk kenmerken zich door innovatie, gebruikersgemak en optimale veiligheid en laten zich bovendien gemakkelijk installeren in een keukenkastje of achter de plint. Met een garantietermijn van maar liefst vijf jaar kiest u met Itho Daalderop ook voor absolute zekerheid.

Itho Daalderop close-in
 boiler

Vaak moet warm water vanaf de cv-ketel een lange weg afleggen voordat het uit de keukenkraan komt. Ook kost het even wat tijd voordat het water de gewenste temperatuur bereikt waardoor er ongebruikt water in de afvoer verdwijnt. De Itho Daalderop close-in keukenboiler levert direct water van 40°C waardoor dus veel energie wordt bespaard. Dit type is leverbaar in een 10 of 15 liter uitvoering en is het meest gangbare model uit het Itho Daalderop assortiment.

Close-in Compact boiler

Warmwatercomfort zonder ruimteverlies in een keukenkastje: dat is de Close-in Compact boiler van Itho Daalderop. Maximale comfort verpakt een supercompacte boiler die met gemak past achter de plint onder het keukenkastje. 
 

Close-up
 boiler van Itho Daalderop

Bij situaties waar de keukenboiler niet onder de kraan in een keukenkastje kan worden geplaatst, biedt de Close-Up boiler uitkomst.  Deze wordt boven het tappunt gemonteerd en kent dezelfde voordelen als de andere keukenboilers van Itho Daalderop.

 

Hot-fill 

De Hot-fill is een 10 liter buffervat voor het warme water van de cv-ketel. Vooral geschikt voor recreatief gebruik of in situaties waar geen koudwaterleiding aanwezig is. De Hot-fill zorgt ervoor dat het water constant verwarmd blijft.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de Itho Daalderop keukenboilers of download de brochure

Terug naar Verwarming
Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...