Bel ons: 030 - 677 21 06

Roosters voor convectorputten: standaard of speciaal voor u gemaakt?

Voor een mooie afwerking van de vloer bij een convectorput, kunt u kiezen uit een standaard convectorrooster of een op maat gemaakt rooster. Vaak wordt een rooster van eikenhout gemaakt, maar er zijn vele andere mogelijkheden.

Een rooster kan van metaal gemaakt worden, in allerlei kleuren. Ook in hout is van alles mogelijk.

Eiken, beuken, afzelia, essen, kambala, bilinga, robijn, merbau, jatoba, basralocus, wengé, kersen, panga, teak, maple en noten convectorroosters in standaard,- elegance,- blok,- en lengte uitvoeringen. Met de verschillende houtsoorten zijn allerlei behandelingen mogelijk zoals oliën of spuiten met kleurlak. 

Wilt u zeker weten dat de houtsoort of kleur bij uw bestaande vloer past? Overleg dan met de producent van de roosters want vaak is de vloer tot in het kleinste detail na te bootsen.

Tip: gaasafdichting

Bij de meeste roosters is gaasafdichting toepasbaar. Uitermate handig voor de opvang van bijvoorbeeld stof, speelgoed en kleine voorwerpen, terwijl de warmtedoorvoer niet wordt belemmerd.

Terug naar Verwarming
Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...