Bel ons: 030 - 677 21 06

Over van Schaik Verwarming

Dé installateur in De Meern: Van Schaik Verwarming

Bent u op zoek naar een professionele installateur? Met meer dan 45 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, ventilatie, klein loodgieterswerk en duurzame oplossingen. Van advies tot het uiteindelijke installatiewerk is uw klus  bij ons in vertrouwde handen. Daarnaast staan we bekend om onze uitstekende service: er wordt te allen tijde gestreefd naar 100% tevreden klanten. Ons werkgebied bestrijkt de regio De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.  

Onze klanten

Ons klantenbestand varieert van particulieren tot bedrijven en instellingen. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: het installatiewerk, service en onderhoud kunt u met een gerust hart aan onze deskundige monteurs overlaten. Daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van collega bedrijven, technische groothandelsbedrijven en fabrikanten. Ons motto is: uw probleem is onze uitdaging.

Van Schaik Verwarming voor:

  • aanleg en reparatie verwarmingsinstallaties
  • cv-ketel vervanging, reparatie en onderhoud
  • installatie en onderhoud van ventilatie systemen
  • klein loodgieterswerk
  • installeren en adviseren van duurzame oplossingen
  • Reparatie, onderhoud en vervanging van stadsverwarmingsinstallaties

Offerte aanvragen

Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak. Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring, leveren ambachtelijk vakmanschap en stellen alles in het werk voor een uitstekend eindresultaat. Wij staan voor u klaar in de omgeving van De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Meer

Neem contact met ons op

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...