Bel ons: 030 - 677 21 06

Installatie cv-ketel tot vloerverwarming in De Meern, Vleuten e.o.

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv-ketel, radiatoren, vloerverwarming en warmwatervoorzieningen. Onze installateurs zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en denken graag met u mee. Wij staan garant voor snelle levertijden en doordat u altijd contact heeft met dezelfde installateur, kent uw cv-installatie geen geheimen voor ons. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte als u woont in ons werkgebied: De Meern, Vleuten, Utrecht, Maarssen, Woerden, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Cv-ketel

Uw cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. De investering in een nieuwe cv-ketel is snel terugverdiend, doordat het naast meer comfort zorgt voor een behoorlijke rendementsverbetering. Slimme eigenaren van installaties gaan tijdig over tot vervanging vóórdat de kosten ten gevolge van storingen sterk oplopen. Het gehele jaar door kunt u bij ons terecht voor de vervanging van uw cv-ketel. Het voorjaar en de zomer zijn uitstekende periodes om tot vervanging over te gaan. Zo zit u niet in de kou en is er gelegenheid om uw installatie alle aandacht te geven. Het is zinvol gelijktijdig uw volledige installatie te optimaliseren en, waar gewenst, bijvoorbeeld de radiatoren te vervangen door fraaie exemplaren.

Radiatoren

Tegenwoordig wordt er veelal gekozen voor fraaie designradiatoren die gezien mogen worden. Kiest u voor een radiator met een bijzondere vorm of juist voor een radiator gemaakt van aluminium? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. In onzecatalogus kunt u een uitgebreid assortiment bekijken en indien gewenst direct een offerte opvragen.

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt ervaren als de meest aangename vorm van verwarmen. De warmte wordt gelijkmatig door de ruimte verdeeld en er is geen sprake meer van koude tocht. Daarnaast levert het ruimtebesparing op, doordat er geen of minder radiatoren nodig zijn. Voor optimaal comfort is het belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. Van Schaik werkt enkel met vooraanstaande merken en beschikt over vakkundige installateurs.

Warm water

Voor de juiste warmwatervoorziening is het belangrijk met meerdere zaken rekening te houden. Denk hierbij aan de gewenste hoeveelheid tappunten die tegelijkertijd gebruikt moeten worden, het type douche en de grootte van het bad. Wij komen daarom graag bij u langs voor een gedegen advies, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste boiler of combi cv-ketel.

Offerte aanvragen

Van Schaik Verwarming uit de Meern is sterk in het aanleggen van uw complete cv-installatie. Van de installatie van uw cv-ketel en boiler tot het plaatsen van radiatoren en vloerverwarming, wij verzorgen het snel en vakkundig. Maak gerust een afspraak met onze adviseur en vraag een vrijblijvende offerte aan. Als ervaren installateur staan we voor u klaar in regio De Meern, Vleuten, Maarssen, Woerden, Zeist, Nieuwegein, IJsselstein en Houten.

Terug naar overzicht
Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...