Bel ons: 030 - 677 21 06

Radson Noppjet Light vloerverwarming: universele noppenplaat

Het bekende merk Radson heeft zich meer dan eens bewezen als vooraanstaand producent van systemen voor vloerverwarming. Vele kilometers aan verwarmingsbuizen in tal van woningen en appartementen zorgen immers al jarenlang voor een aangenaam binnenklimaat. Het Radson-assortiment bestaat uit diverse geavanceerde systemen zodat er voor elke situatie een juiste oplossing is. Noppjet Light is de nieuwste aanwinst in het leveringsprogramma.

Noppenplaat voor vloerverwarmingsbuizen

De basis van het Radson Noppjet Light systeem bestaat uit voorgevormde noppenplaten waar de Radson SKR verwarmingsbuizen 14-16 mm snel en simpel worden ingeklikt. Het belangrijkste voordeel van deze serie is dat hij combineerbaar is met iedere isolatie. Oftewel geen enkele beperking in toepassingsgebied.  Daarnaast verleent Radson ook nog eens 10 jaar garantie op dit noppensysteem.

Verdeler vloerwarmin

Samen met de roestvrijstalen verdeler en de thermostaat bent u met het Noppjet Light systeem verzekerd van maximaal comfort. De verdeler biedt plaats aan 12 groepen. Deze kunnen worden onderverdeeld in diverse zones die apart aangestuurd worden door eventuele thermische motoren. Voor de verdeler geldt ook een garantietermijn van 10 jaar, op de SKR verwarmingsbuizen zelfs 30 jaar.

 

Wilt u meer weten over Radson vloerverwarming, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Terug naar Verwarming
Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...