Bel ons: 030 - 677 21 06

HotSpot Titanium kokend water kraan: musthave voor iedere keuken

Met de HotSpot Titanium 3-in-1 haalt u een kokend water kraan in huis die het summum is van luxe, gemak en duurzaamheid.  Deze populaire kookkraan kenmerkt zich door een prachtig strak design, innovatieve technologie en op-en-top gebruikersgemak. Simpel switchen tussen koud, warm en kokend water om snel maaltijden te bereiden, tomaten te ontvellen of thee te zetten. En tegelijkertijd vertrouwen op maximale veiligheid want HotSpot Titanium is de veiligste kookkraan van dit moment. Kortom: een musthave voor iedere keuken.

Veiigheid voorop bij HotSpot Titanium kookkraan

Direct kokend water uit de kraan is heel handig, maar het moet uiteraard ook veilig zijn. Zeker voor gezinnen met kinderen is dit essentieel. De HotSpot Titanium excelleert in veiligheid dankzij het unieke, gepatenteerde IntelliProtect® systeem. Met een simpele bedieningsknop kunt u kiezen tussen drie veiligheidsniveaus: één, twee of drie keer drukken en de toets ingedrukt houden om het kokend water te laten stromen. Zodra u de toets van de kokend water kraan loslaat, stopt het water direct met stromen. Het slimme IntelliProtect® druksysteem is maar liefst twee keer bekroond met een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) en de iF product design award.

 

Kokend water kraan met praktische panvulfunctie

De HotSpot Titanium is voorzien van een praktische panvulfunctie. Tien seconden de drukknop vasthouden en daarna blijft het kokend water continu stromen. En met één simpele druk op de kraan wordt de waterstroom ook weer gestopt

 

Titaanboiler met levenslange garantie

De voorraad kokend water wordt opgeslagen in onderhoudsvrije titaan boiler van vier of acht liter. Met de vier liter boiler heeft u ongeveer drie liter kokend water tot uw beschikking. De acht liter titaan boiler geeft zes liter kokend water en vijftien liter warm water van ongeveer 50° C (instelbaar tussen de 35° en 75° C op de boiler). De acht liter boiler is tevens de warmwaterbron voor de gewone mengkraan op het aanrecht. Wachten op warm water van de cv-ketel is zo verleden tijd dus ook geen verspilling van drinkwater, tijd energie meer. Ook qua garantie biedt de HotSpot Titanium veel zekerheid: op de boiler krijgt u levenslang garantie tegen corrosie (doorroesten) en de andere onderdelen hebben een garantietermijn van twee jaar. 

 

Solo kookkraan

De HotSpot Titanium is leverbaar in drie design solo kookkranen: de Agostina, Lucca en Celestina. Het verfijnde  design van de drie modellen laat zich uitstekend combineren met tal van mengkranen, ook die van andere bekende fabrikanten.

 

Wilt u meer weten over het installeren van een kokend water kraan in de keuken, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

HotSpot Titanium is powered by Inventum


Brochure HotSpot Titanium

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...