Bel ons: 030 - 677 21 06

Nefit AquaLine geiser: uniek in de markt

De nieuwe AquaLine geisers van het vooraanstaande merk Nefit leveren ongekende prestaties die nog nooit eerder zijn vertoond. Dankzij het grote modulatiebereik combineert de geiser de laagste tapdrempel in zijn klasse met de hoogste warmwaterproductie in zijn klasse. Een slimme regeling zorgt er bovendien voor dat het water nooit te heet wordt. Hierdoor is het rendement 92%, dat is minstens 5% hoger dan vergelijkbare geisers.

Royale hoeveelheid warm water

Nefit AquaLine geisers zorgen voor een luxe hoeveelheid warm water en meten zich met de nieuwste combiketels. Er kan gekozen worden uit drie verschillende badgeisers met 12, 15 of 18 liter warm water per minuut. Vergeleken met andere geisers levert de AquaLine zeer snel en veel warm water.

Energie besparen

Naast de voortreffelijke warmwaterproductie, heeft de Nefit AquaLine ook het hoogste rendement op de markt. Door de buitengewoon lage tapdrempel van slechts 2,2 l/min. is deze geiser ideaal te combineren met een spaardouche. Daarnaast is de AquaLine perfect geschikt voor een energiezuinige naverwarming van een zonneboiler.

Slimme regeling

Met een intelligente comfortregeling wordt een gelijkmatige uitstroomtemperatuur gewaarborgd. Op de energiezuinige LCD-display is de watertemperatuur direct inzichtelijk en nauwkeurig op de graad in te stellen. Wel zo eenvoudig en veilig!

 

Snelle montage

De Nefit AquaLine is door zijn compacte formaat overal te plaatsen. De installatie is snel te realiseren: de geiser kan zonder de mantel af te nemen gemonteerd en ingesteld worden. Verder stemt de unieke regeling het toerental van de ventilator automatisch af op onder andere de lengte van de rookgasafvoer. Nefit bewijst hiermee eens te meer voorop te lopen op het gebied van warmwatervoorziening.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Nefit AquaLine geisers kunt u gerust contact met ons opnemen of de onderstaande brochure downloaden.

 

Download de brochure

Terug naar Verwarming
Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...