Bel ons: 030 - 677 21 06

Nieuw: superieure Nefit zonnepanelen van glas

De zon speelt een steeds belangrijkere rol als energiebron bij Nederlandse huishoudens. Nefit introduceert daarom een nieuwe generatie zonnestroomsystemen van hoogwaardige kwaliteit. De zonnepanelen zijn volledig van glas gemaakt, waardoor ze veel beter bestand zijn tegen vocht en extreme weersomstandigheden dan panelen met een kunststof achterzijde. Bovendien is de garantietermijn uniek in de markt: maar liefst 30 jaar op zowel de zonnepanelen als het vermogen ervan. Daarnaast omvat het vernieuwde zonnestroomassortiment van Nefit een serie vooruitstrevende omvormers van het eigen moederconcern Bosch.

Nefit zonnepanelen: 25% hogere opbrengst, 33% langere levensduur

De nieuwe glas-zonnepanelen van Nefit zijn van het hoogwaardige Duitse merk Solarwatt. Deze leidende speler op de markt produceert al meer dan 20 jaar toonaangevende PV-systemen. Alle zonlichtsystemen van deze Duitse pionier voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitseisen en zijn ISO 9001 en TÜV-gekeurd. De zonnepanelen van Solarwatt bieden een 25% hogere opbrengst en een tot 33% langere levensduur ten opzichte van de industrienorm. Hierdoor is een lineaire vermogensgarantie en fabrieksgarantie van 30 jaar mogelijk. Nefit is hiermee de enige aanbieder in de markt.

Verder levert Nefit ook zonnestroomsystemen voor het lagere segment, waardoor het merk prijstechnisch ook een grote stap voorwaarts maakt. De prijs van de basismodules ligt namelijk 24% lager dan die van hun voorgangers.

Unieke Bosch BPT-S omvormers

Om de opgewekte zonne-energie om te zetten in bruikbare elektriciteit, is een goede omvormer nodig. De nieuwe lichting Bosch BPT-S pv-omvormers hebben een hoge opbrengst, zijn snel te installeren, contactloos te bedienen en overal te monitoren via de gratis app. Deze innovatieve omvormers hebben onlangs de prestigieuze IF Design Award 2015 gewonnen. Uiteraard biedt Nefit ook omvormers van andere vooraanstaande merken, zoals Mastervolt en Kostal.

Belastingvoordeel

Particulieren kunnen de BTW voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen terugvragen bij de Belastingdienst. Dit kan oplopen tot wel € 1000,-. In combinatie met het hoge rendement is het zonlichtsysteem zo wel heel snel terugverdiend.

Kortom, de zonnepanelen van Nefit staan garant voor een hoge opbrengst en een maximaal rendement op de investering. Wilt u meer weten over de nieuwe generatie zonnestroomsystemen? Neem dan gerust contact met ons op.


Download de brochure

Terug naar Duurzaam
Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...