Bel ons: 030 - 677 21 06

Itho Daalderop cv-ketels: groots in comfort en gebruikersgemak

Het bekende merk Itho Daalderop, geroemd om zijn innovatieve oplossingen voor verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechniek, is op het gebied van cv-ketels een opvallende speler. Met de series Base Cube en Comfort Classic biedt Itho Daalderop het neusje van de zalm op het gebied van hr-ketels. Beide series blinken uit in eenvoud en gebruikersgemak maar verschillen op basis van watercapaciteit, vermogen en type cv-ketel. Slimme technologie, duurzaam comfort en optimaal gebruikersgemak zijn de gemeenschappelijke kenmerken, evenals een lange levensduur.

Base Cube / Base Cube Duo cv-ketel

In de categorie doorstroomtoestellen levert Itho Daalderop deBase Cube serie, een van de zuinigste comfortketels van Nederland. Een bijzonder laag energieverbruik en één van de hoogste tapwaterrendementen zijn de belangrijkste speerpunten van deze onderhoudsarme cv-ketel. Een doorstroomtoestel heeft geen voorraadvat maar verwarmt het water als er vraag naar is. De verwarming wordt direct gestart dus doorgaans is het slechts enkele seconden wachten op warm water. De Base Cube Duo heeft standaard een tweede cv-zone waardoor er meerdere ruimtes separaat van elkaar regelbaar zijn.

Comfort Classic cv-ketel

De Comfort Classic is een voorraadtoestel en uitgevoerd met een voorraadvat dat het tapwater continu op temperatuur houdt. Zo bent u te allen tijde verzekerd van een royale hoeveelheid warm water om uitgebreid te douchen of snel een bad te vullen. Ook is het mogelijk om op twee punten in huis gelijktijdig warm water te tappen. Het energiezuinige twee zone systeem biedt uitkomst om bijvoorbeeld de bad- of studeerkamer onafhankelijk van de rest van de woning te verwarmen. Met drie verschillende modellen is er voor elke woning een passende Comfort Classic cv-ketel leverbaar.

SpIDer: de slimme thermostaat van Itho Daalderop

De cv-ketels van Itho Daalderop communiceren feilloos met de nieuwe, slimme klimaatthermostaat SpIDer. Op afstand uw ventilatie, verwarming, tapwater en elektrische apparaten in huis regelen en inzicht in uw energieverbruik. Waar en wanneer u maar wilt via een handige app op smartphone of tablet.

Wilt u meer weten over de Itho Daalderop cv-ketels of SpIDer slimme thermostaat, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op Naar Itho Daalderop cv-ketels 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...