Bel ons: 030 - 677 21 06

Slim: Remeha cv-ketel plus Nest Learning Thermostat

Naast de bekende iSense klokthermostaat kunnen Remeha cv-ketels vanaf nu ook worden gecombineerd met de universele Nest Learning Thermostat. Deze geavanceerde, lerende thermostaat programmeert zichzelf en is overal te bedienen. Gezamenlijk levert dit slimme duo uitstekende prestaties op het gebied van comfort en energiebesparing.

Energie besparen met Nest Learning Thermostat

De functie Auto Schema van de Nest Learning Thermostat leert welke temperatuur de bewoner op welk moment prettig vindt en programmeert zichzelf. Ook wordt de verwarming automatisch lager gezet als er niemand thuis is. Het uitlezen van de energiegeschiedenis en het energieverbruik is bovendien zeer eenvoudig. Inzichten die de bewustwording verhogen en vaak leiden tot verdere energiebesparing.

Comfortverhogend en gebruiksvriendelijk

True Radiant betekent dat de Nest Learning Thermostat de verwarming precies op tijd aanzet om de juiste temperatuur op het juiste moment te bereiken. Maximaal comfort zonder verspilling dus. En 24/7 bediening op afstand via laptop of handige app op smartphone of tablet maakt deze cv-thermostaat ook bijzonder gebruiksvriendelijk.

Wilt u meer weten over de regeling van Remeha cv-ketels,  aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...