Bel ons: 030 - 677 21 06

Nefit Easy: slimme thermostaat voor optimaal comfort

Het is niet voor niets dat de Nefit ModuLine Easy de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland is. De kamerthermostaat past door het stijlvolle design perfect in ieder interieur, is eenvoudig te bedienen en bespaart ook nog eens energie. Verder kunnen storingen met de eService functie op afstand worden opgelost. En dat alles zonder contract of abonnement en op iedere OpenTherm cv-ketel toepasbaar. Bovendien wordt de thermostaat steeds slimmer door automatische updates.

Supereenvoudige bediening

Het touchscreen van de Nefit Easy is door zijn eenvoud door iedereen gemakkelijk te bedienen. Door te swipen kan de temperatuur hoger of lager gezet worden en is het mogelijk om te switchen tussen handbediening en klokprogramma. Later thuis dan verwacht? Geen probleem, de thermostaat is via de smartphone of tablet op afstand in te stellen. Ook als er iets mis dreigt te gaan, wordt dit direct naar de app gecommuniceerd. 

 

Zelflerend en energiebesparend

Door vooruitstrevende technieken, zoals aanwezigheidsdetectie en klokprogramma’s weet de Easy thermostaat altijd hoe warm het moet zijn. Zo signaleert de Easy wie er thuis is via aanwezige smartphones. Gaat het laatste gezinslid de deur uit, dan stelt de kamerthermostaat de temperatuur automatisch naar beneden bij. Ook stemt hij de verwarming af op persoonlijke voorkeuren. Pas wanneer de koukleum van het gezin binnenstapt, gaat de temperatuur omhoog. Energie besparen is zo een fluitje van een cent. Als er energiezuinig wordt verwarmd, verschijnt het groene eco-blaadje in de display. Ook is er zichtbaar hoeveel gas er wordt verbruikt voor verwarming en warm water. 

 

Service op afstand

Dreigt er een storing aan de cv-ketel? Dan stuurt de Nefit Easy direct een melding naar de smartphone van de bewoner. Deze kan vervolgens worden doorgestuurd naar de installateur, die via zijn eigen app inzicht heeft in de oplossingsmethodiek. Na toestemming van de bewoner, kan hij de cv-ketel op afstand uitlezen, de foutcodehistorie bekijken, resetten en tests uitvoeren.Meer over service op afstand.

 

Wilt u meer weten over de Nefit ModuLine Easy slimme thermostaat, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk in debrochure.

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...