Bel ons: 030 - 677 21 06

Jaga Clima Canal: verwarming en koeling ineen

Bij woningen met grote raampartijen of een beperkte ruimte voor radiatoren is de Jaga Clima Canal zonder twijfel de ideale oplossing voor verwarming én koeling. Ondanks de geringe afmetingen wordt het hoogst denkbare clima-comfort bereikt tegen een minimaal geluidsniveau en energieverbruik. Met de verschillende afmetingen en roosters in diverse uitvoeringen en kleuren voelt de Clima Canal zich thuis in ieder interieur.

Comfort van het hoogste niveau
De Jaga Clima Canal gooit hoge ogen op het gebied van comfort. Tijdens de koude wintermaanden zorgt het systeem voor een aangename warmte en gedurende de zwoele zomermaanden voor een heerlijke verkoeling. Dankzij de dynamische warmtewisselaar en tangentiële ventilator(en) wordt er een recordvermogen binnen supercompacte afmetingen geleverd. Daar boven op komt nog de vernuftige boost-functie voor een razendsnelle opwarming of koeling waarbij een nog hoger vermogen bereikt wordt.

De Jaga Clima Canals zijn voorzien van de nieuwste EC motoren, waardoor ze tot 50% minder elektrische energie verbruiken. Ook zijn deze motoren prima aanstuurbaar via de nieuwste domotica-systemen.

Leveringsprogramma

De roosters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder eiken, eiken gevernist, aluminium natuur, beuken, beuken gevernist en aluminium gelakt in diverse kleuren. Daarnaast kan er gekozen worden uit diverse lengtematen, respectievelijk 
72 cm, 108 cm, 144 cm en 180 cm.

Kortom, wenst u ook één klimaatsysteem dat een krachtige hoofdverwarming en koel-unit tegelijkertijd is? Neem dan gerustcontact met ons op voor meer informatie over Clima Canal van het gerenommeerde merk Jaga. Ook vindt u meer informatie terug in de onderstaande brochure.


Download de brochure

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...