Bel ons: 030 - 677 21 06

Remeha Comfort Systemen: een unieke combinatie

De Remeha Combi Comfort Systemen zijn ongeëvenaard op het gebied van comfort én energiebesparing. Dit komt door de slimme combinatie van een HR-ketel met een Remeha thermostaat en/of boiler. De producten zijn precies op elkaar afgestemd en garanderen zo de beste prestaties. Daarnaast zijn de Comfort Systemen extra aantrekkelijk door de voordelige combiprijs.

Tzerra (Plus) Combi Comfort

Het Tzerra (Plus) Combi Comfort Systeem bestaat uit een Remeha Tzerra combiketel met een modulerende iSense kamerthermostaat. De Tzerra (Plus) cv-ketel blinkt uit in uitmuntende prestaties en betrouwbaarheid. Bovendien is het toestel supercompact, waardoor het eenvoudig in een keukenkastje te plaatsen is. De iSense thermostaat werkt subliem samen met de cv-ketel en zorgt op een zo energiezuinig mogelijke manier voor de gewenste temperatuur in huis.

Avanta Combi Comfort

Ook het Avanta Comfort Systeem vormt een sterke combinatie met de Remeha iSense kamerthermostaat. De Avanta cv-ketelstaat garant voor een ruime hoeveelheid warm tapwater tegen een minimaal energieverbruik. De iSense thermostaat communiceert perfect met de verwarmingsketel, waardoor een optimaal warmtecomfort gewaarborgd is.

Calenta Combi Comfort

De Remeha Calenta is een hypermoderne HR-ketel die hoge ogen gooit op het gebied van verwarming en warm water. Bovendien is de cv-ketel zeer onderhoudsvriendelijk en formeert een goed team met de iSense kamerthermostaat. De iSense kan ook geheel geïntegreerd in de Calenta als weersafhankelijke regelaar gebruikt worden. Zo vormen de ketel en regelaar één fraai geheel.

Calenta Boiler Comfort Systeem

Voor wie snel wil beschikken over een royale hoeveelheid warm tapwater, is het Remeha Calenta Boiler Comfort Systeem uitstekend geschikt. In dit systeem vormen de Aqua Plus boiler, Calenta HR-ketel en iSense kamerthermostaat een voortreffelijke eenheid.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Remeha Comfort Systemen. Elders op onze website vindt u meer informatie over de iSense kamerthermostaat.

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...