Bel ons: 030 - 677 21 06

Jaga radiatoren: interieurstyling tot in de finesses

Bij het (re)stylen van een interieur denkt men vaak aan kleuren, materialen, indelingen en meubilair. Maar Jaga, toonaangevend producent van designradiatoren, zet met haar uitgebreide collectie radiatoren in op interieurstyling tot in de finesses. Tal van modellen, kleuren en afmetingen maken dat er voor elke woning de perfecte radiator is die de interieurstijl nog verder versterkt. Welke radiator u ook kiest, elk model zorgt voor comfortabele verwarming in huis. En energiezuinig zijn de Low-H2O radiatoren van Jaga allemaal. 

Lijnenspel voor optische beïnvloeding

Om een ruimte optisch groter te laten lijken speelt het lijnenspel in het interieur een belangrijke rol. Horizontale lijnen zorgen voor een rustige uitstraling, waarbij de breedte of lengte van een ruimte benadrukt wordt. De vormgeving van radiatoren kan hier ook een steentje aan bijdragen. Een mooi voorbeeld hiervoor is de Jaga Strada radiator met het vlakke front en strakke belijningen. Verticale lijnen benadrukken daarentegen juist de hoogte van een ruimte en zorgen voor een formele uitstraling. Radiatoren zoals de Jaga Tetra, Panel Plus en Iguana zijn hiervoor aanraders. Om een harmonieus en rustig geheel in de ruimte te creëren, is het aan te bevelen om vormen en maten te herhalen en niet teveel te variëren in modellen en kleuren.

Kleur je interieur

In de meeste gevallen speelt men op safe met radiatoren in de kleur wit. Maar een gekleurde radiator kan juist veel toevoegen aan het interieur. Kleuraccenten geven immers levendigheid aan de ruimte en weerspiegelen de persoonlijkheid. De kleurkeuze bij Jaga is groots: van sfeervolle woonkleuren, metallic, koele tinten tot pastellen.

Jaga Strada

De Strada serie is een echte hardloper binnen de Jaga-collectie. De robuuste bekleding, het vlakke voorpaneel en het aluminium designrooster spreekt veel mensen tot de verbeelding. Leverbaar in maar liefst 55 kleuren en 406 formaten. Door het prachtige design en de grote verscheidenheid in kleuren en maten past de Strada dan ook nagenoeg in ieder interieur.

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Jaga radiatoren, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op Naar Jaga radiatoren 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...