Bel ons: 030 - 677 21 06

GROHE: topcomfort plus water en energie besparen

Energie besparen in huis is een hot topic. GROHE, kranenspecialist pur sang, zet met geavanceerde technologieën in op duurzaamheid en maximaal comfort in de badkamer en keuken. Een uitgebreid leveringsprogramma waterbesparende kranen, douchethermostaten en douchekoppen brengt energiebesparing voor iedereen binnen handbereik. En GROHE is niet alleen goed voor portemonnee en milieu. Prachtige designs in tal van stijlen zijn een esthetische aanwinst voor elke wastafel, douche en keuken. 

GROHE SilkMove® ES

Dankzij de unieke SilkMove® ES technologie is een GROHE kraan soepel te bedienen. Bovendien opent hij altijd automatisch in de middenpositie met koud water in plaats van warm water. Energiebesparend dus omdat er geen automatische vraag is naar warm water van de cv-ketel.

GROHE EcoJoy™

De waterbesparende EcoJoy™ technologie is terug te vinden in veel wastafelkranen, keukenkranen en douchekoppen van GROHE. Bij de wastafelkranen zorgt de waterbesparende mousseur voor een gereduceerd waterverbruik zonder comfortverlies. Met de Eco-knop op diverse douchethermostaten kunt u het watergebruik met wel 50% verminderen. Douchekoppen met GROHE EcoJoy™ zijn uitgerust met een doorstroombegrenzer die de waterstroom beperkt. Besparen en onverminderd blijven genieten van een heerlijke douche-ervaring.

Wilt u meer weten over waterbesparende GROHE kranen of energiebesparing in huis, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact met ons op 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...