Bel ons: 030 - 677 21 06

Remeha cv-ketel voor duurzame energie

Bij het bepalen van het energielabel voor bestaande woningen speelt het energieverbruik voor verwarming een belangrijke rol. Remeha, al 80 jaar specialist in warmte en warmwatercomfort in huis, biedt met de Tzerra HP een hybride oplossing die zorgt voor een flinke besparing op de stookkosten en een verbetering van het energielabel. Remeha garandeert met deze doordachte combinatie van de Tzerra Plus cv-ketel met een lucht/water warmtepomp maximaal huiselijk comfort plus een toprendement, jarenlang.Energie besparen met Remeha Tzerra HP 
Het Remeha Tzerra HP hybride systeem maakt slim gebruik van de buitenlucht als energiebron. De gewonnen energie wordt opgeslagen in de ingebouwde 40 liter tank en vervolgens ingezet voor het verwarmen van de woning of het voorverwarmen van het tapwater. Afhankelijk van de warmtevraag en de voorraad in de tank springt de Tzerra Plus cv-ketel bij zodra de temperatuur van het water onvoldoende is. Op deze manier zijn een aangenaam binnenklimaat en de levering van warm water altijd gegarandeerd. De intelligente RemaCAL regelaar analyseert en berekent welke energiebron financieel het meest gunstig is en regelt alles in. Zo bent u ervan verzekerd dat de stookkosten zo laag mogelijk zijn.

Eenvoudige plug-and-play installatie
Remeha Tzerra HP laat zich eenvoudig installeren door de compacte afmetingen en het gemak van plug-and-play. Door de Monobloc warmtepomp (5kW) mag dit hybride systeem bovendien zonder F-Gas certificering worden geïnstalleerd. De veelzijdigheid van het systeem maakt het toepassingsgebied groot: van renovatie van bestaande cv-installaties tot en met nieuwbouwwoningen die aan de aangescherpte EPC van 0,4 of strenger moeten voldoen.

Remeha Hybrid Plus warmtepomp
Voor het verhogen van het rendement van bestaande cv-installaties biedt Remeha de Hybrid Plus: een lucht/water warmtepomp en een binnendeel dat op elke bestaande Remeha cv-ketel kan worden aangesloten. Ook de Hybrid Plus bevat een ingebouwde 40 liter tank, een Monobloc warmtepomp en kent dezelfde voordelen als deTzerra HP. Kortom...een duurzame oplossing om met uw bestaande Remeha cv-ketel nog meer energie te besparen.

Wilt u meer weten over een hybride systeem van Remeha? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. WIj geven u graag meer informatie over duurzaam energie besparen.


Remeha Hybride oplossingen


Neem contact met ons op 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...