Bel ons: 030 - 677 21 06

Forse ISDE subsidie op Remeha warmtepompen en zonneboilers

De komende jaren wordt de inzet van duurzame energie voor de verwarming van woningen en bedrijven door de overheid extra gestimuleerd. Minder gas en meer duurzame warmte resulteert immers in energiebesparing en een lagere CO2-uitstoot. Voor het jaar 2016 is er € 70 miljoen subsidie beschikbaar gesteld. Particulieren en zakelijke gebruikers kunnen met deze Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) een tegemoetkoming ontvangen bij de aanschaf van zonneboilers en warmtepompen. Remeha, specialist in duurzame oplossingen, biedt voor iedere situatie een passend zonneboilersysteem of warmtepomp. Kortom… met de forse ISDE subsidie is het nu hét moment om te investeren in duurzame energie.

 

De hoogste subsidie op Remeha zonlichtsystemen

Als u nu kiest voor een zonlichtsysteem van Remeha, dan kunt u profiteren van de hoogste subsidie. Remeha zonlichtsystemen prijken bovenaan de lijst met subsidiebedragen omdat ze zijn getest als compleet systeem. Hierdoor zijn alle componenten op elkaar afgestemd en is de energetische output hoger. Op-en-top duurzaam dus.

 

Subsidiebedragen op Remeha warmtepomp of zonneboiler

In onderstaande bijlage kunt u zien hoe hoog het bedrag is dat u ontvangt bij aanschaf van een Remeha warmtepomp of zonneboiler. Ook kunt u hier lezen hoe de subsidieaanvraag in zijn werk gaat en wat de voorwaarden zijn.

 

Wilt u meer weten over subsidie op duurzame Remeha oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Remeha en ISDE subsidie

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...