Bel ons: 030 - 677 21 06

Energiezuinige koeling van Jaga: summum van comfort

Het thema energiezuinige koeling en airconditioning in huis wint de laatste jaren flink aan populariteit. In tijden waar duurzaamheid, luxe en comfort hoogtij vieren is koeling in de warme zomermaanden immers onmisbaar. Jaga binnenklimaatoplossingen bieden innovatieve systemen die in de winter de woning aangenaam verwarmen en die tijdens warme dagen zorgen voor een heerlijke, koele temperatuur in huis. Zelfs ventileren behoort tot de mogelijkheden. Innovatieve technologieën maken de Jaga binnenklimaatoplossingen voor verwarming, koeling en/of ventilatie bovendien zeer energiezuinig. Ofwel duurzaam technisch vernuft verpakt in een stijlvol design voor een comfortabel en gezond binnenklimaat, het hele jaar door.

Warmtepomp of koudwaterinstallatie  
Jaga koeling is in huis op twee manieren te realiseren: via een warmtepomp of een koudwaterinstallatie. Met een warmtepomp is het mogelijk om warm of koud water uit de grond te halen (van circa 50 tot 300 meter ). De energie die vrijkomt door deze duurzame opwekker kan via Jaga producten binnenshuis worden verspreid. De andere keuze is een koudwaterinstallatie met een externe koelunit die vaak op het dak van het pand wordt geplaatst. Koeling vindt dan plaats door transport van het koude water naar de Jaga oplossingen in huis. In deze situatie is er voor verwarming wel een cv-ketel benodigd.

Jaga radiatoren voor energiezuinige verwarming en koeling 
Jaga biedt keuze uit een tweepijps- of vierpijpsinstallatie. Een vierpijpssysteem heeft een aparte aan- en toevoer voor verwarming en koeling waardoor het mogelijk is om de temperatuur per vertrek te kiezen en te regelen. In tegenstelling tot een tweepijpssysteem gaat het creëren van comfort hier dus nog een belangrijke stap verder. 

Jaga koeling versus airconditioning
De koeloplossingen van Jaga hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van airconditioning via een zogenaamd splitsysteem. Zo is de koeling te allen tijde energiezuiniger dan airconditioning en is de klimaatbeheersing ook nauwkeuriger te regelen. Eén oplossing voor verwarming en koeling zorgt daarnaast voor een fraaie, uniforme uitstraling en tal van inbouwoplossingen garanderen dat er voor elke situatie een passend Jaga product voorhanden is.

The world of Jaga: verwarming, koeling en ventilatie
Op het gebied van koeling levert Jaga meerdere series in diverse uitvoeringen. Naast functie(s) kunt u dus ook qua vorm, materiaal, maat, kleurstelling en montage uw eigen voorkeur laten spreken.
• Jaga Briza (verwarming en koeling)
• Jaga Fresh (verwarming, koeling en ventilatie (WTW))
• Jaga Oxygen (verwarming, koeling en ventilatie) 
• Jaga Clima Canal (verwarming en koeling)

Wilt u meer weten over Jaga koeling, radiatoren of airco in het algemeen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij geven u graag meer informatie.

Naar Jaga Briza

Neem contact met ons op 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...