Bel ons: 030 - 677 21 06

Radson elektrische radiatoren voor ultiem wooncomfort

De Radson Yali Parada en Yali Ramo elektrische radiatoren blinken uit in gebruikersgemak en optimale energie-efficiëntie. De temperatuur van het voor- en achterpaneel van de radiator kan afzonderlijk worden ingesteld, waardoor het mogelijk is de woning nauwkeuriger en economischer te verwarmen. Beide radiatoren zijn voorzien van een eersteklas digitale thermostaat die eenvoudig kan worden aangesloten op centrale en draadloze systemen. Dankzij het smalle en tijdloze design zijn de Yali Parada en de Yali Ramo overal in huis te plaatsen.

Yali Parada radiator biedt nieuwe mogelijkheden
Het vooraanstaande verwarmingsmerk Radson levert met de Yali Parada elektrische radiatoren een krachtige aanvulling voor iedere woning. Kenmerkend voor de met olie gevulde paneelradiator is het vlakke en gestroomlijnde design dat nooit verveelt. Daarnaast zijn het temperatuurbereik, de bedrijfsmodi en de maximale oppervlaktetemperatuur eenvoudig in te stellen. Slimme functies, zoals bijvoorbeeld een open raam functie en de afzonderlijke temperatuurregeling van het voor- en achterpaneel maken deze elektrische radiator de beste in zijn soort.


Comfortabele warmte met Yali Ramo
Voor wie zoekt naar een vlakke paneelradiator met net dat beetje extra, is de Yali Ramo uitstekend geschikt. De voorzijde is voorzien van in secties verdeelde rechte zijpanelen en een decoratief rooster siert de bovenzijde van de radiator. De stralingswarmte wordt geleverd door milieuvriendelijke plantaardige olie. Net als de Yali Parada heeft de Yali Ramo een digitale thermostaat die op ieder systeem kan worden aangesloten en is het ook mogelijk om de voor- en achterzijde afzonderlijk te bedienen.

De Radson Yali Ramo en Yali Parada elektrische radiatoren zijn leverbaar in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.


Neem contact met ons op 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...