Bel ons: 030 - 677 21 06

Kies voor een elegante Radson designradiator

Het prominente verwarmingsmerk Radson heeft een veelomvattend assortiment designradiatoren. Afwerkingen in gepolijst staal of poederzwart metallic, ronde vormen of juist rechte hoeken: de mogelijkheden zijn ongekend. Daarbij zijn de radiatoren leverbaar in meer dan 200 kleuren, bestaande uit RAL-, sanitaire, anodic, matte én metallic kleuren. Kortom, de designradiatoren van Radson maken een statement in ieder interieur.

De nieuwe Tinos en Paros designradiator
Nieuw in het productaanbod van Radson zijn de twee minimalistische verticale radiatoren Tinos en Paros. Beide modellen excelleren in een bijzonder stijlvolle vormgeving en onderscheiden zich door een opvallend productdetail: de Paros heeft afgeronde zijkanten, terwijl de Tinos rechte zijkanten heeft. Daarnaast worden de radiatoren dicht tegen de muur gemonteerd, wat zorgt voor ruimtebesparing.

Badkamerradiatoren
Zeker in de badkamer is een aangename temperatuur essentieel. Kies daarom voor de elektrische Turbo badkamerradiatoren van Radson. Met één druk op de Boost-knop wordt er een homogene en geruisloze warmeluchtstroom verspreid. Op deze manier kan de ruimte snel en kortstondig worden opgewarmd. Zowel de verfijnde Flores E, de elegante Muna E en de karaktervolle Elato E beschikken over de inventieve turbo-functie. Echte liefhebbers van design kunnen kiezen voor de Tinos E of Paros E. Deze gedistingeerde, strakke radiatoren zijn verkrijgbaar met een rechte zijkant (Tinos E) of een gebogen zijkant (Paros E). Tot slot is de Delta HE de klassieker uit de collectie met nostalgische stalen D-profielbuizen.

Vlakke paneelradiatoren
Vlakke paneelradiatoren zijn van toegevoegde waarde voor ieder interieur. Er kan gekozen worden uit vier verschillende productlijnen die allen comfort combineren met een zuinig energieverbruik. De Compact radiator is het meest klassieke model, maar voor wie net een stapje meer wil is de Integra de juiste keuze. Bij dit type is het kraanwerk volledig geïntegreerd en de designradiator is voorzien van stijlvolle boven- en zijbekledingen. Vervolgens kan er geüpgrade worden naar de gracieuze Parada of Ramo. Radson levert voor een kleine meerprijs op-en-top design.

Altijd een bijpassende radiator
Dankzij het uitgebreide palet designradiatoren, is er voor ieder interieur en wens een geschikt model voorhanden. Bovendien kunnen de radiatoren in meer dan 200 RAL-, sanitaire, anodic, metallic en matte kleuren worden uitgevoerd. Kijk voor alle Radson designradiatoren in de onderstaande brochure of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Download de brochure

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...