Bel ons: 030 - 677 21 06

Radson E.Flow Integra radiatoren: uitzonderlijke warmte-afgifte

Met de serie E.Flow Integra biedt het gevierde merk Radson een nieuwe generatie radiatoren die uitblinkt in efficiency, flexibiliteit en een uitzonderlijke warmte-afgifte onder alle omstandigheden. Door toepassing van het bekende Tichelman-principe wordt het water middels een diagonale stroming ‘overhoeks’ door de de radiator geleid. Met maar liefst acht aansluitingen, inclusief middenaansluiting, biedt de serie bovendien volop voordelen en maximale flexibiliteit bij plaatsing. Installatiegemak door voormontage van diverse onderdelen en tien jaar kwaliteitsgarantie zorgen ervoor dat de E.flow Integra niets meer te wensen overlaat.


Radiator met middenaansluiting 
Een belangrijk voordeel van een E.Flow Integra met middenaansluiting is dat er geen vermogen verloren gaat. Verder zorgen de homogene warmte-spreiding en het 2-op-1 principe (2 lamellen op 1 warmwaterkanaal) voor een maximale warmte-afgifte, zelfs bij kleinere radiatoren. Oftewel binnen ieder temperatuurregime en elk debiet zijn een optimale werking en toprendement gegarandeerd.


Energie besparen met Radson radiatoren

Wilt u meer weten over de Radson E.Flow Integra radiatoren en energie besparen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u meer informatie vinden in onderstaande leaflet.
 

Leaflet Radson EFlow radiatoren

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...