Bel ons: 030 - 677 21 06

Radson elektrische radiatoren: topverwarming voor badkamers

Comfortabele verwarming in de badkamer is een absolute must voor het creëren van een fijne ruimte voor de dagelijkse douche- en badrituelen en ontspanning. De elektrische radiatoren van Radson leveren het summum van comfort en zijn bovendien een lust voor het oog. Kortom…bij uitstek geschikt voor de badkamer. Maar ook in andere ruimtes waar centrale verwarming op waterbasis niet voorhanden is, bieden de elektrische radiatoren van Radson uitkomst. Of het nu gaat om paneelradiatoren, moderne designradiatoren of badkamerradiatoren, het uitgebreide assortiment garandeert dat Radson voor elke situatie en interieurstijl de ideale radiator heeft.

Badkamerradiatoren met turbofunctie

Met de elektrische radiatoren met turbo functie biedt Radson een slimme feature die goed van pas komt tijdens de specifieke piekmomenten in de badkamer. Om in de ochtend of avond tijdens een korte periode van optimaal warmtecomfort te genieten zonder de hele dag door energie te verspillen, zijn deze radiatoren uitgevoerd met een turbo functie voor een supersnelle opwarming. Op elk gewenst moment kan deze met een druk op de knop worden aangezet voor een extra boost. Een homogene en geruisloze warmeluchtstroom verspreidt dan aangename, extra warmte. Modellen die met deze turbo functie kunnen worden uitgevoerd zijn de elegante Muna E, de verfijnde Flores E en de karaktervolle Elato E.

Elektrische designradiatoren: Radson Tinos E en Paros E

Radson Tinos E en Radson Paros E zijn echte eye-catchers als het gaat om design. Deze elektrische designradiatoren kenmerken zich door de stijlvolle, minimalistische vormgeving. De Tinos E heeft een rechte zijkant en de Paros E is uitgevoerd met een gebogen zijkant.

Nieuw: Yali Ramo en Yali Parada

Nieuwkomers in het assortiment van Radson zijn de Yali Ramo en Yali Parada. Bijzonder detail is dat de stralingswarmte van deze elektrische radiatoren wordt geleverd door milieuvriendelijke, plantaardige olie. Het design met rechte zijpanelen en decoratief bovenrooster kent qua voorzijde twee uitvoeringen: met vlakke voorzijde (Parada) en een geprofileerde voorzijde (Ramo). Het temperatuurbereik, de bedrijfsmodi en de maximale oppervlaktetemperatuur zijn instelbaar via het digitale display en bieden veel flexibiliteit en gebruiksgemak.

Wilt u meer weten over de elektrische radiatoren van Radon, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u een kijkje nemen in onderstaande brochure (pagina 68 - 76).


Radson productbrochure

Neem contact met ons op 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...