Bel ons: 030 - 677 21 06

Radson radiatoren: innovatieve, comfortabele verwarming

Radson is in 1966 als familiebedrijf opgericht en inmiddels reeds decennialang toonaangevend Europees producent van hoogkwaardige radiatoren én vloerverwarming. Als totaalaanbieder van verwarmingsoplossingen hanteert Radson een full range-benadering.

Radson verwarming

• hedendaagse paneelradiatoren 
• stijlvolle designradiatoren 
• traditionele kolomradiatoren 
• trendy badkamerradiatoren 
• functionele elektrische radiatoren 
• handige plintradiatoren 
• ventiloconvectoren 
• innovatieve vloerverwarmingssystemen

Radiator met optimale warmte-afgifte
Sinds 1990 maakt Radson deel uit van de Finse Rettig ICC Group. Radson bouwde een stevige internationale reputatie op dankzij de ontwikkeling van het revolutionaire ‘2 op 1’ principe ofwel twee convectorlamellen op één enkel verwarmingskanaal. Deze innovatieve lastechniek tezamen met de specifieke vormgeving van het binnenpaneel van de radiator waarborgen een hoge warmte-afgifte én een snelle opwarming. 
 

Rettig ICC Group

Rettig bekleedt de mondiale nr. 1 positie als belangrijkste producent van radiatoren en vloerverwarming. Deze positie wordt ondersteund door een aantal sterke internationale zustermerken (o.a. Purmo, Finimetal, Vogel & Noot), pan-Europese marketingactiviteiten en door een veelzijdig en innovatief productaanbod. Daarom heeft Radson meer dan 200 kleurmogelijkheden : RAL -, sanitaire, metallic en matte kleuren. Bovendien biedt Radson een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op haar volledige assortiment radiatoren én vloerverwarming!

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...