Bel ons: 030 - 677 21 06

Nefit Easy thermostaat uitgebreid: nu nóg slimmer

De slimme thermostaat Nefit Easy wordt al sinds de introductie geroemd om subliem gebruikersgemak en onovertroffen comfort. Na de recente update met een zelflerende functie is Nefit Easy de absolute top als het gaat om slimme cv-thermostaten. Op basis van uw dagritme stelt Easy nu bijvoorbeeld automatisch een zelfgeleerd, persoonlijk cv-programma voor u op. Ook zijn er  nieuwe functies op het gebied van thermische desinfectie en waterdruk en kunt in de Easy app voor Android voortaan meerdere Easy’s op afstand bedienen. Samen met alle bestaande voordelen zoals geavanceerde aanwezigheidsdetectie, openhaardfunctie, service op afstand, inzicht gasverbruik, douchetimer en de weersafhankelijke regeling staat vast dat Nefit Easy de titel slimme thermostaat 100% verdient.

Persoonlijk cv-programma door zelflerende thermostaat

De nieuwe update voegt automatisch een cv-programma toe aan de slimme thermostaat. Een week lang volgt Nefit Easy uw dagritme en verwerkt deze gegevens vervolgens in een persoonlijk cv-programma. Na slechts acht dagen weet de thermostaat het programma uit zijn hoofd en past het toe op de volgende weken. Zo wordt het warmtecomfort exact afgesteld op uw gebruikerspatroon. Ook na die periode blijft Easy continu leren en bijsturen, zodat de optimale balans tussen comfort en besparing wordt gevonden. Uiteraard kunt u op elke gewenst moment via de Easy app of de thermostaat zelf de temperatuur aanpassen.

Extra beveiliging: automatisch desinfecteren van uw cv-installatie

Een andere nieuwe functie is de wekelijkse thermische desinfectie van uw cv-installatie. Nefit Easy zorgt ervoor dat de watervoorraad extra wordt verhit om ziekteverwekkers in stilstaand water te voorkomen. U kunt uiteraard zelf bepalen of u deze functie wilt inschakelen of uitschakelen. Ook kunt u het tijdstip van de thermische desinfectie zelf kiezen. Via een pop-up melding krijgt u bij de update meer informatie over de nieuwe instelmogelijkheden.

Nefit Easy app

Het was al mogelijk om via de app in een oogopslag de waterdruk van Nefit cv-ketels met een druksensor af te lezen. Met de nieuwe update kunt u via de app nu ook op afstand de waterdruk van andere merken cv-ketels bekijken.

Meerdere Easy’s op een Android app
Mocht u meerdere Nefit Easy thermostaten hebben, dan kunt u deze vanaf nu overzichtelijk samenvoegen in de Easy app voor Android. Op deze manier is het mogelijk om tot vijf Easy’s op afstand te bedienen. De update voor iOS devices volgt later.

Wilt u meer weten over de update van Nefit Easy of over alle voordelen van deze slimme thermostaat, aarzel dan niet om contactop te nemen. Wij geven u graag meer informatie.


Brochure Nefit Easy

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...