Bel ons: 030 - 677 21 06

Nefit TrendLine cv-ketel: meeste plussen Consumentenbondtest

De TrendLine HR-ketel van Nefit scoort in de cv-keteltest 2014 van de Consumentbond als enige van alle geteste toestellen goed tot zeer goed op álle criteria. In totaal zijn 17 cv-ketels van verschillende fabrikaten getest op onder andere rendement, comfort en snelheid bij het leveren van warm water. De Consumentenbond maakt bij de test geen onderscheid tussen de warmwaterklassen (CW4 en CW5). BIj de totaalscore worden er wegingsfactoren toegekend aan de testcriteria. Als er gekeken wordt naar de overall prestaties dan krijgt de Nefit TrendLine HRC25/CW4 de meeste plussen van de Consumentenbond.

Compacte kwaliteit en grootse prestaties

Nefit levert met de TrendLine cv-ketel een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. State-of-the-art technologie zorgt voor jarenlang betrouwbaar, optimaal en energiezuinig comfort. Een compact design, future-proof componenten en slimme Intelligence Plus software zijn bovendien belangrijke kenmerken van deze succesvolle serie. 

Lees meer over de Nefit TrendLine cv-ketel

Neem contact met ons op Naar Nefit HR-ketels 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...