Bel ons: 030 - 677 21 06

Nefit TrendLine cv-ketel actie: nu tot EUR 350,- retour

Na het succes van vorig seizoen, komt Nefit ook dit najaar met een aantrekkelijke actie. In de periode van 11 september 2015 t/m 31 maart 2016 ontvangt u tot € 350,- retour bij de aanschaf van de populaire TrendLine II of één van de slimme combinaties. Dankzij de uitgekiende Nefit technologieën bespaart u tevens op uw energiekosten. Dat is dubbel voordeel!

TrendLine HR-ketel: € 100,- retour
De Nefit TrendLine is het toptoestel van de nieuwe generatie HR-ketels en staat bekend om de optimale balans tussen comfort en energiebesparing. Zo bespaart u al snel € 199,- op jaarbasis. Bovendien ontvangt u nu ook nog eens € 100,- retour bij de aanschaf van een TrendLine.

TrendLine HR-ketel + Easy slimme thermostaat: € 150,- retour
Met de Nefit TrendLine in combinatie met de slimme Easy thermostaat bent u verzekerd van besparing op energiekosten. Al sinds de introductie wordt Nefit Easy geroemd om de onovertroffen prestaties, het aantrekkelijke design en het bijzondere gebruiksgemak. Nu bij aanschaf van deze slimme combinatie € 150,- retour.

TrendLine + SolarLine zonneboiler: € 250,- retour
Tot 60% besparen op energie voor warm water? Kies dan voor de Nefit TrendLine in combinatie met een SolarLine zonneboiler. Het zonneboilersysteem is afgestemd op het Nederlandse klimaat voor eersteklas prestaties en een toprendement. Nu € 250,- retour bij aanschaf van deze combinatie.

TrendLine + warmtepomp: € 350,- retour
Door de slimme combinatie van een Nefit warmtepomp met een HR-ketel ontstaat er een zogenaamd hybride systeem dat zorgt voor topprestaties op het gebied van energie besparen. De besparing kan oplopen tot maar liefst 35%. U ontvangt nu bij aanschaf € 350,- retour.

Hoe werkt de cashback actie?

Stap 1
Koop tussen 11 september 2015 en 31 maart 2016 bij ons een Nefit TrendLine of één van de slimme combinaties inclusief installatie.

Stap 2
Vul het online deelnameformulier in en upload de factuur. Hierop moet de aankoop van de Nefit TrendLine of één van de slimme combinaties vermeld staan, inclusief installatiewerkzaamheden.

Stap 3
Binnen zes weken na insturen van het deelname formulier stort Nefit het bijbehorende bedrag retour op uw bankrekeningnummer.

Wilt u meer weten over de Nefit cv-ketel actie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...