Bel ons: 030 - 677 21 06

Nefit TrendLine cv-ketel: fors besparen op energie en geld``

Met de TrendLine cv-ketel, de nieuwe generatie compacte en complete HR-ketels, heeft Nefit een ware troef in handen op het gebied van energie besparen. De unieke Low Energy cv-pomp, het lage standby energieverbruik en een torenhoog rendement maken de Nefit TrendLine dé juiste keuze als u een nieuwe, energiezuinige cv-ketel wilt kopen. Naast forse energiebesparing bent u met deze gebruiksvriendelijk HR-ketel verzekerd van maximaal comfort op het gebied van verwarming en warm water. 

Energiebesparing TrendLine cv-ketel
Om een realistisch beeld te scheppen van de jaarlijkse besparing met de TrendLine versus oudere verwarmingsketels is in onderstaand voorbeeld uiteraard gewerkt met representatieve toestellen. Enerzijds de Radson MultiCom, destijds een van de best verkochte HR-ketels, en qua specificaties vergelijkbaar met veel andere modellen van circa 15 jaar oud. Daarnaast is ook de besparing ten opzichte van een nog oudere cv-ketel (circa 20 jaar) zoals de Nefit Turbo berekend.

Minstens € 199,- per jaar besparen met Nefit TrendLine cv-ketel

In het voorbeeld zijn we uitgegaan van een gasverbruik van 2.000 m3 per jaar en gemiddelde tarieven (gas € 0,63/m3 en elektriciteit € 0,23 /KWh). Het is in een oogopslag duidelijk: de Nefit TrendLine is uiterst energiezuinig en zorgt direct voor een forse besparing op geld en energie..  

Energiezuinige HR-ketel gunstig voor energielabel woning
Sinds 1/1/2015 is bij de verkoop of verhuur van een woning een energielabel verplicht. Alle energiebesparende maatregelen worden nauwkeurig kaart gebracht en vervolgens wordt de energieklasse bepaald. Een energiezuinige verwarmingsketel zoals de Nefit TrendLine draagt bij aan een betere klasse en kan zodoende ook gunstig zijn voor de verkoopprijs of verhuurprijs van de woning.

Kortom: Nefit TrendLIne is op tal van fronten een slimme keuze. Wilt u meer weten over deze HR-ketel of energiezuinig verwarmen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u meer informatie vinden in onderstaande brochure.


Brochure Nefit TrendLine

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...