Bel ons: 030 - 677 21 06

Nefit Easy met eService: cv-ketel storing op afstand verhelpen

Nefit Easy is al sinds de introductie hét succesnummer in de wereld van slimme thermostaten. Vooruitstrevende technologie staat garant voor maximaal comfort, forse energiebesparing en optimaal gebruikersgemak. Met de ontwikkeling van de innovatieve eService voegt Nefit er nog een unieke, gratis functie aan toe. Hiermee is het mogelijk om een eventuele storing aan de cv-ketel op afstand te analyseren en op te lossen.

Hoe werkt Nefit eService?

Nefit Easy plus eService is een combinatie die uitblinkt in consumentengemak. Wanneer er een storing aan de cv-ketel dreigt, stuurt de slimme thermostaat een melding naar de smartphone van de bewoner. Als er hulp van een professional benodigd is, dan kan de bewoner deze melding met slechts een druk op de knop doorzetten naar zijn installateur. Deze installateur heeft via zijn smartphone-app inzicht in de situatie ter plaatse. Na toestemming kan hij de cv-ketel op afstand uitlezen, resetten, de foutcodehistorie bekijken en tests uitvoeren. En mochten er onderdelen aan vervanging nodig zijn dan kan hij de juiste bij zijn servicebezoek meteen meenemen.  Problemen met de cv-ketel worden hierdoor easy, kostensparend en sneller dan ooit verholpen.


Wilt u meer weten over de slimme thermostaat Nefit Easy met eService, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Neem contact met ons op Naar Nefit Easy 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...