Bel ons: 030 - 677 21 06

Itho Daalderop Base Cube cv-ketel: energiezuinig comfort

De Itho Daalderop Base Cube cv-ketel wordt geroemd om het hoge tapwaterrendement en het bijzonder onderhoudsvriendelijke karakter. Hij behoort zelfs tot een van de zuinigste in de Nederlandse markt. Itho Daalderop levert met deze innovatieve HR-ketel de perfecte basis voor duurzaam wooncomfort.

Sterk in energie besparen
De Base Cube cv-ketel is uitgerust met een speciaal door Itho Daalderop ontwikkelde aluminium warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar levert een zeer hoog rendement, zowel op het gebied van tapwater als cv-water. 

Zeer onderhoudsvriendelijke cv-ketel

Als een van de weinige cv-ketels wordt het warm water bij de Base Cube direct in de warmtewisselaar verwarmd waardoor er geen driewegklep meer nodig is. Het weglaten van de driewegklep en platenwisselaar maakt de Base Cube in vergelijk tot veel andere cv-ketels veel minder gevoelig voor storingen. Tegelijkertijd maakt dit de HR-ketel bijzonder onderhoudsvriendelijk.


Itho Daalderop Base Cube: duurzaam comfort

Voor het warm houden van het tapwater beschikt de Base Cube over een zelflerende ECO-regeling. Bij het activeren van deze functie bepaalt de cv-ketel aan de hand van het gebruikersgedrag zelf, wanneer de warmhoudfunctie wordt ingeschakeld. Itho Daalderop levert de Base Cube in een CW4 en CW5 uitvoering. Krachtige toestellen die een royale hoeveelheid tapwater leveren tot maar liefst 16 liter per minuut bij een temperatuur van 40°C. 

HR-ketel met tweede cv-zone

Het aansluiten van een tweede cv-zone behoort bij de Base Cube ook standaard tot de mogelijkheden. Zo kunt u zelf bepalen waar en wanneer u wilt stoken en is het dus mogelijk om één ruimte te verwarmen in plaats van het gehele huis. Met een flinke energiebesparing als resultaat. 

Maximale zekerheid met vijf jaar garantie
Itho Daalderop staat bekend om geavanceerde techniek, duurzaam materiaalgebruik en moderne productiemethoden. Het hoge kwaliteitsniveau van de producten waarborgt een lange levensduur. Daarbij hanteert het bedrijf op alle producten eengarantietermijn van vijf jaar. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een cv-ketel van Itho Daalderop.

Wilt u meer weten over de Base Cube cv-ketel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk in onderstaande brochures.


Brochure Itho Daalderop cv-ketels
Technische specificaties cv-ketels

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...