Bel ons: 030 - 677 21 06

Comfort Classic cv-ketel: topkwaliteit van Itho Daalderop

De Itho Daalderop Comfort Classic cv-ketel wordt geroemd om de unieke prestaties op het gebied van verwarming, warm water en energie besparen. Geavanceerde technieken in combinatie met de gedegen Itho Daalderop kwaliteit waarborgen een comfortabel en duurzaam binnenklimaat, jarenlang. Deze innovatieve HR-ketel voorziet in iedere verwarmingswens en is leverbaar in maar liefst vijf verschillende types. Afhankelijk van de inhoud van de woning en de wensen voor warm water is er dus altijd een passende Comfort Classic voorhanden. Een belangrijk pluspunt van deze cv-ketel is bovendien dat hij standaard is uitgerust met twee cv-zones. Zo kunt u eenvoudig twee individuele ruimtes afzonderlijk verwarmen met een flinke energiebesparing als resultaat. Itho Daalderop Comfort Classic cv-ketel: CW5 en CW6
De Comfort Classic is verkrijgbaar in de klasse CW5 en CW6 en levert een tapwatercapaciteit tot maar liefst 27 liter per minuut, bij een temperatuur van 40ºC. Het geïntegreerde voorraadvat zorgt dat de cv-ketel voldoende warm water levert voor een royale douche of een snelle badvultijd. Ook gelijktijdig warm water tappen van twee punten is geen enkel probleem. Voor het summum van warmwatercomfort kan de HR-ketel eenvoudig worden uitgebreid met de indirect gestookte boiler Combi Connect. Een uitgebreid assortiment kamerthermostaten en intelligente regelingen maken het assortiment compleet.

Energie besparen met HR-ketel met twee cv-zones
Een HR-ketel met tweede cv-zone is heel interessant als u bijvoorbeeld een kantoor of praktijk aan huis heeft. Op werkdagen is het belangrijk dat deze ruimte op de juiste temperatuur is, maar het hele huis verwarmen is in zo’n geval onnodig energieverbruik. Een andere veelvoorkomende situatie is dat door het stoken van de open haard de thermostaat in de woonkamer uitslaat. Met als gevolg dat de overige vertrekken niet langer worden verwarmd waardoor het comfort in huis aanzienlijk daalt. In dergelijke situaties biedt de Itho Daalderop Comfort Classic verwarmingsketel uitkomst. Maximaal comfort plus fors energie besparen.

Vijf jaar garantie
Itho Daalderop staat bekend om het hoge kwaliteitsniveau van haar producten. Slimme technologieën, duurzaam materiaalgebruik en moderne productietechnieken garanderen een lange levensduur. Het bedrijf geeft op het complete leveringsprogramma dan ook vijf jaar garantie.

Wilt u meer weten over een HR-ketel of heeft u een vraag over energie besparen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje in onderstaande brochure of technische productinformatie.


Brochure Itho Daalderop cv-ketels
Productinformatie Itho Daalderop cv-ketels

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...