Bel ons: 030 - 677 21 06

De HP CoolCube warmtepomp van Itho Daalderop

Met de HP CoolCube warmtepomp speelt het bekende merk Itho Daalderop in op de groeiende behoefte aan duurzame energieconcepten voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. De HP CoolCube is een innovatieve hybride lucht/water warmtepomp die in combinatie met de BaseCube cv-ketel zorgt voor een warm huis in de winter en aangename koeling in de zomermaanden. Comfortabel en duurzaam, met een aanzienlijke besparing op de energiekosten en een sterk verminderde CO2-uitstoot.


Energie besparen met HP CoolCube warmtepomp
De hybride lucht/water warmtepompen van Itho Daalderop maken gebruik van de de buitenlucht als gratis energiebron. In de winter onttrekt de HP CoolCube warmtepomp warmte uit de buitenlucht en zet deze om naar verwarming voor de woning. Door de krachtige werking van de warmtepomp, hoeft de cv-ketel nauwelijks meer bij te springen voor het verwarmen. In de zomer werkt het principe omgekeerd en zorgt het toestel voor topkoeling door overbodige warmte uit de woning te onttrekken. Hierdoor kan de temperatuur tot 3° graden gekoeld worden ten opzichte van de buitentemperatuur. Kortom: optimaal comfort en fors energie besparen.

Base Cube cv-ketel van Itho Daalderop
De HP CoolCube warmtepomp wordt ondersteund door de Base Cube cv-ketel van Itho Daalderop. Hierin vindt op milieuvriendelijke wijze de volledige verbranding plaats. De Base Cube heeft bovendien het hoogste tapwaterrendement van Nederland waardoor de cv-ketel de minste energie nodig heeft voor de bereiding van warm tapwater. Nog een besparing op de energierekening dus. De installatie van de HP CoolCube is eenvoudig. Bovendien is het toestel zeer onderhoudsvriendelijk en vanuit één centrale bedieningsunit gemakkelijk te bedienen.

Verlaging EPC-norm en waardevermeerdering woning

De hybride lucht/water warmtepompen van Itho Daalderop voldoen ook aan de steeds strengere regelgeving bij nieuwbouw en renovatie van woningen. Met een warmtepomp is het mogelijk om een EPC-reductie te realiseren tot wel 0,3. Interessant, want hoe lager de EPC, hoe energiezuiniger de woning is. En dat leidt bij renovatie tot een groener energielabel met waardevermeerdering van de woning als resultaat.


Vijf jaar garantie 
Itho Daalderop ontwikkelt en produceert haar producten volgens moderne productiemethoden. Alle toestellen voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en hebben een garantietermijn van maar liefst vijf jaar. 

Wilt u meer weten over de HP CoolCube warmtepomp van Itho Daalderop en energie besparen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u meer informatie terugvinden in onderstaande brochures.


Brochure HP (Cool)Cube warmtepompen
Productinformatie hybride lucht/water warmtepompen
Brochure energieneutrale en -leverende woningbouwconcepten

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...