Bel ons: 030 - 677 21 06

Nieuwe badkamer vraagt om moderne ventilatie

Plannen maken voor het renoveren van de badkamer bestaat vaak vooral uit  het uitdenken van een mooie indeling en het uitzoeken van nieuwe tegels en modern sanitair.  Maar bij een nieuwe badkamer is het ook essentieel om de technische voorzieningen goed onder de loep te nemen. De hedendaagse badkamerfaciliteiten zoals een regendouche, royaal ligbad of whirlpool hebben namelijk fundamentele consequenties voor de watervoorziening en ventilatie in de badkamer. Itho Daalderop, specialist in ventilatie, adviseert dan ook altijd om over de grenzen van het project te kijken en het grote, technische geheel te zien. 


Regendouche? Goed ventileren een vereiste
Tegenwoordig wordt bij een nieuwe badkamer vaak gekozen voor het comfort van een regendouche. De royale, krachtige douchestraal zorgt immers voor een heerlijke en ontspannen douche-ervaring. Waar veel mensen echter niet bij stilstaan is dat een stortdouche aanzienlijk meer condens produceert dan een ‘normale’ douche. Ter voorkoming van vochtproblemen en schimmelvorming goede ventilatie dus van essentieel belang. 

Ventilatie van Itho Daalderop
Itho Daalderop is al jarenlang een begrip op het gebied van ventileren. Het uitgebreide assortiment aan badkamer- en toiletventilatoren (BTV) maakt dat er voor iedere situatie de juiste afzuiging leverbaar is. Er zijn vijf verschillende typen met ieder hun eigen specifieke design en kenmerken. Zo zijn de fraaie BTV-N200 en BTV-N300 modellen en de revolutionaire BTV400 designventilator. De Performa is speciaal ontwikkeld voor lange, bochtige kanalen. En op plaatsen waar weinig ruimte beschikbaar is, biedt de IV100 inschuifventilator uitkomst. 

Itho Daalderop:  5 jaar garantie
Itho Daalderop wordt geroemd om de beproefde techniek, het hog kwaliteitsniveau en een lange levensduur van haar producten. Het bedrijf geeft dan ook maar liefst vijf jaar garantie op het gehele leveringsprogramma. 

Wilt u meer weten over Itho Daalderop badkamerventilatie of heeft u andere vragen over ventileren, aarzel dan niet om contactop te nemen. Wij geven u graag meer informatie.

 

 

    

Neem contact met ons op Naar Itho Daalderop BTV 

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...