Bel ons: 030 - 677 21 06

Overname Wieman en Sluijs

 

Wieman en Sluijs wordt Van Schaik Verwarming

 

Geachte relatie,

Middels dit bericht willen wij u meedelen dat per 1 april 2017 de bedrijfsactiviteiten van Wieman en Sluijs B.V. overgenomen zijn door de firma Van Schaik Verwarming in De Meern.

Van Schaik Verwarming heeft al ruim 45 jaar ervaring in de installatie branche en is, net als Wieman en Sluijs, een partij die service hoog in het vaandel heeft staan. Wij dragen onze klanten dan ook met een gerust hart over aan deze betrouwbare partij. 

Ons personeel Carla Hart (kantoor) en Gerrit van Werkhoven (servicemonteur) zullen meegaan naar Van Schaik Verwarming en blijven dus voor u de vertrouwde contactpersonen.

 

Wat betekent dit voor de vaste klanten met een abonnement?

- Heeft u dit jaar al betaald voor het onderhoud van uw cv ketel? Dan wordt dit onderhoud netjes en vakkundig uitgevoerd zoals u gewend bent van ons. Ook de storingen zullen gewoon worden verholpen.

- Mocht er een onderdeel vervangen moeten worden aan uw cv ketel dan ontvangt u hier voor een factuur van Van Schaik Verwarming i.p.v. Wieman en Sluijs BV

 

Heeft u op dit moment lopende offertes, wilt u graag de ketel vervangen, uw woning verduurzamen of andere zaken bespreken dan bent u van harte welkom bij Van Schaik verwarming.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan kunt u mailen naar info@vanschaikverwarming.nl of bellen naar telefoonnummer 0306772106.

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen jaren.

 

Naar de homepagina van Van Schaik Verwarming

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...