Bel ons: 030 - 677 21 06

Het belang van goed aangelegde leidingen

Voor een optimale veiligheid zijn goed aangelegde water- en gasleidingen essentieel. Wanneer uw leidingwerk niet in goede staat is, kunnen er gaslekkages ontstaan of in het geval van slecht aangelegde waterleidingen legionella. Twijfelt u over de staat van uw leidingen? Neem dan gerust contact met ons op voor een controle. Indien nodig vervangen wij uw defecte leidingen met professioneel vakmanschap.

Gaslekkage

Ruikt u een gaslucht of heeft u vermoeden van een gaslekkage? Draai dan direct de gaskraan dicht en zet de ramen en deuren open, zodat gevaarlijke situaties voorkomen worden. Laat het opsporen en repareren van een mogelijk gaslek altijd over aan uw gecertificeerde installateur. Om problemen met uw gasleidingen te voorkomen, is regelmatige controle en tijdige vervanging van verouderde leidingen belangrijk.

Geef legionella geen kans

De legionellabacterie komt nog altijd voor en kan de veteranenziekte veroorzaken. Laat uw leidingen daarom altijd aanleggen door een gecertificeerde loodgieter. Wij leggen waterleidingen volgens de laatste normen en eisen aan, waardoor een goede hygiëne gegarandeerd is. Verder kunt u zelf legionella voorkomen door na een vakantie de leidingen een minuut lang goed te laten doorlopen.

Kortom, wilt u het leidingwerk in uw woning laten controleren en/of vervangen? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor een vrijblijvende offerte.

Terug naar Loodgieterswerk
Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...