Bel ons: 030 - 677 21 06

Vervangen van de waterleiding of gasleiding

Bij het verbouwen van uw keuken of badkamer is het soms noodzakelijk om het leidingwerk aan te passen. Laat het aanleggen van water- en gasleidingen altijd over aan een deskundige loodgieter. Alleen dan bent u verzekerd van een optimale veiligheid. Verkeerd aangelegde leidingen kunnen immers explosiegevaar of lekkages opleveren.

Bij oude woningen zijn er vaak nog stalen leidingen aanwezig. Het nadeel hiervan is dat deze na verloop van tijd gaan corroderen, waardoor gaslekkages kunnen ontstaan. Laat deze daarom controleren en indien nodig vervangen door nieuwe kunststof of koperen leidingen. Ruikt u een gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, neem dan direct contact met ons op.

Ook als u nog loden waterleidingen heeft, kunt u deze door ons laten vervangen. Teveel lood in water kan namelijk schadelijk zijn voor de gezondheid, met name voor kleine kinderen. Het aanleggen van waterleidingen dient nauwkeurig te worden uitgevoerd, zodat legionella geen kans krijgt. Wij zien erop toe dat u beschikking heeft over schoon drinkwater en een stevige waterstraal uit de douchekop.

Als vakkundig loodgieter leggen we gas- en waterleidingen met precisie en volgens de laatste eisen aan. Neem gerust contactmet ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...