Bel ons: 030 - 677 21 06

Optimaal leefklimaat met de Danfoss RA 2980 radiatorthermostaat

De gewenste temperatuur in huis verschilt vaak per vertrek. Zo wordt in de woon- en badkamer een aangename warmte op prijs gesteld, terwijl de slaapkamer juist koel, maar niet te koud moet zijn. Met de radiatorthermostaten van Danfoss is het mogelijk om de temperatuur per vertrek eenvoudig in te stellen. Het gerenommeerde verwarmingsmerk zet met de RA 2980 thermostaat in op bedieningsgemak, comfort en verantwoord energieverbruik.

Comfort en gemak
De Danfoss radiatorthermostaat blinkt uit in gebruikersgemak. Zo kan de temperatuur per vertrek bepaald worden door middel van een draaiknop. Is de temperatuur eenmaal ingesteld, dan doet de thermostaat volautomatisch 24 uur per dag zijn werk. Bij temperatuurschommelingen door externe bronnen reageert de radiatorthermostaat direct. Hierdoor blijft het klimaat in huis altijd aangenaam.

Energiebesparing
De radiatorthermostaten van Danfoss bevatten geen batterijen en houden rekening met andere warmtebronnen, zoals de zon die door de ramen schijnt. De RA 2980 is de meest energiebesparende thermostaat op de markt. De besparing kan oplopen tot wel 15% in vergelijking met traditionele handafsluiters.

Uniek: de RA 2980 radiatorthermostaat
De RA 2980 radiatorthermostaat maakt deel uit van de populaire RA 2000-serie. Deze serie kenmerkt zich door een optimaal comfort, hoge mate van energiebesparing, uitmuntende kwaliteit en een snelle montage. Het belangrijkste onderdeel van de RA 2980 radiatorthermostaat is de unieke vulling, die bestaat uit speciaal gas en een kleine hoeveelheid vloeistof. Dit mengsel heeft een kleine massa en neemt daardoor heel snel de temperatuur van de omgeving aan. Door de ingebouwde voeler reageert de thermostaat meteen op temperatuurveranderingen. Daarmee is een maximale energiebesparing en ultiem comfort gegarandeerd. Bovendien is het binnenwerk ongevoelig voor vervuiling, zodat de radiatorthermostaat een lange levensduur heeft.

De installatie is door de handige ’click’ verbinding gemakkelijk te realiseren. Wilt u meer weten over de Danfoss RA 2980 radiatorthermostaat? Neem dan op vrijblijvende wijze contact met ons op of download de onderstaande brochure.

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...