Bel ons: 030 - 677 21 06

Jaga Vertiga verticale radiator: energiezuinige eyecatcher

De Vertiga designradiator, een volledig nieuw type lage watertemperatuur radiator van Jaga, kenmerkt zich een saillant ontwerp en topprestaties op het gebied van duurzame verwarming. Deze verticale radiator geeft in no time een aangename warmte en maakt tegelijkertijd met zijn bijzondere design een heus statement in het interieur.

Jaga Vertiga: comfortabel en energiezuinig

De Vertiga draagt het label ‘top performer’ met verve. Twee dynamische warmtewisselaars met zijdelingse luchtstroom halen een zeer hoog vermogen met superlage watertemperaturen. Jaga zet hiermee de nieuwe norm.  Het lichte gewicht in combinatie met de ultrageleidende materialen maken de Low-H2O radiatoren veel beter regelbaar en zeer energiezuinig. Opwarming gaat maar liefst 9x sneller en de energiebesparing ligt wel 10% tot 30% hoger dan bij zware, traditionele radiatoren of vloerverwarming.

Radiatoren met de X-factor

Het design van de Vertiga radiatoren is zonder meer exclusief te noemen. In totaal telt de serie vier modellen. Zo is er de Dunes, geïnspireerd op de schaduwwerking van opstuivend zand in woestijnduinen. De organische Kirei bestaat uit natuurlijke grondstoffen en heeft karaktervolle schakeringen die elke muur doet opleven. De Glow met een superhoogglans afwerking in wit of zwart is een icoon van strakheid en stijl. De Primo is de no-nonsense basisversie inclusief strakke afwerking. Kortom: volop keuze in materialen en design.

Wilt u meer weten over Jaga radiatoren of energiezuinige verwarming, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Brochure Jaga Vertiga

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...