Bel ons: 030 - 677 21 06

Jaga Strada radiator: in 55 kleuren en 406 formaten

Met de grootse collectie Strada radiatoren heeft het bekende merk Jaga een ware troef in handen. Kleurrijk topdesign in tal van afmetingen wordt in deze serie op unieke wijze verenigd met comfortabele, energiezuinige verwarming. Jaga biedt keuze uit maar liefst 55 kleuren en 406 formaten. Ofwel voor iedere interieurstijl is er een perfect passende Strada radiator leverbaar. Kiezen voorJaga Strada hoeft ook helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn. Sterker nog: ze zijn eenvoudig te installeren en de innovatieve Low-H2O technologie levert vaak een mooie besparing op.

Jaga designradiatoren als eyecatcher in interieur

Nog te vaak zien we bij de restyling van een huis dat oude radiatoren gewoon blijven hangen. Een likje verf erover en we nemen het weer voor lief. Maar juist door het toevoegen van stijlvolle designradiatoren wordt de interieurstijl extra versterkt. De robuuste bekleding, het vlakke frontpaneel en het strakke aluminium designrooster maken Jaga Strada een echte eye-catcher. In plaats van verscholen achter een gordijn of bank mag deze radiator nu echt gezien worden.  

Zuinigste radiator van Nederland

Slimme Low-H2O technologie maakt de Jaga radiatoren bovendien zeer energiezuinig. Ze hebben een kleinere waterinhoud dan traditionele radiatoren zodat ze sneller hun volle vermogen bereiken, in een oogwenk zijn opgewarmd en ook een steady warmte-afgifte hebben. Het lagere energieverbruik resulteert in een lagere CO2-uitstoot dus ook het milieu wordt gespaard.

IF Design Award voor Jaga Strada

Het prachtige, doordachte ontwerp van Jaga Strada is ook bij de kenners niet onopgemerkt gebleven. De serie is bekroond met de felbegeerde IF Design Award voor het vernieuwende design.

Wil u meer weten over de Jaga Strada of wilt u zien wat het vervangen van een oude radiator voor uw interieur kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Naar Jaga Strada radiatoren

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...