Bel ons: 030 - 677 21 06

Jaga Low-H2O radiatoren: de zuinigste van Nederland

Met de superzuinige Low-H2O radiatoren zoals Jaga Strada en Jaga Tempo speelt het bekende merk Jaga perfect in op de vraag naar duurzame verwarming in huis. Slimme technologie resulteert in onovertroffen prestaties op het gebied van energie besparen. Niet voor niets is de Jaga Low-H2O radiator onlangs door het KIWA Instituut verkozen tot zuinigste radiator van Nederland. Naast duurzaamheid staan deze Jaga radiatoren ook garant voor een aangenaam binnenklimaat en een prachtig design. Met maar liefst 30 jaar garantie is het de meest betrouwbare designoplossing voor duurzaam en comfortabel verwarmen.

Ultramoderne warmtewisselaar
De Jaga Low-H2O radiatoren zijn veel lichter en bevatten veel minder water dan andere radiatoren. Ze hoeven zichzelf dus niet eerst op te warmen maar geven hun warmte direct door aan de ruimte. Ook reageert de ultramoderne warmtewisselaar van aluminium en koper vele malen sneller dan iedere andere radiator. En wanneer de optimale binnentemperatuur is bereikt, blijft de radiator ook niet onnodig doorverwarmen. Kortom... specifieke kenmerken die zorgen voor maximaal comfort een en een flinke energiebesparing.

Een energiezuinige Jaga radiator voor ieder interieur
Jaga levert de Low-H2O technologie in tal van uitvoeringen zodat er voor iedere situatie een passende radiator voorhanden is. Jaga Strada en Jaga Tempo zijn mooie voorbeelden van populaire series die menig huis voorzien van aangename warmte. Er is keuze tussen wand- en vrijstaande modellen en innovatieve inbouw- of compacte vloerinbouw-elementen. Daarnaast zorgen de verschillende designs en kleuren dat alle modellen naadloos zijn in te passen in ieder interieur. Dus geen esthetisch compromis maar een een radiator met oogstrelend design die de interieurstijl juist versterkt.   

Een lager energielabel
Iedere huiseigenaar is vanaf januari 2015 verplicht om een energielabel voor de woning te hebben. Wilt u het energielabel verlagen? Het vervangen van oude radiatoren door de energiezuinige Jaga Low-H2O uitvoeringen zou zomaar eens een labelsprong kunnen opleveren. Dus zeker de moeite waard om eens uit te (laten) zoeken. 

Wilt u meer weten over Jaga radiatoren of duurzame verwarming, neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Ook kunt u een kijkje nemen in onderstaande Low-H2O brochure of op www.dezuinigsteradiator.nl Lees ook meer over Jaga radiatoren, Jaga Mini of Jaga Strada


Brochure Jaga Low-H2O

Over van Schaik
Over van Schaik

Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Schaik Verwarming uit De Meern dé specialist op het gebied van centrale verwarming, badkamers, ventilatie en duurzame oplossingen. 

CV ketel installatie
CV ketel installatie

Van Schaik uit De Meern is breed inzetbaar op het gebied van centrale verwarming. Wij zijn dé specialist in uw regio als het gaat om de installatie van uw cv...

CV ketel onderhoud
CV ketel onderhoud

Met regelmatig cv-ketel onderhoud worden veel storingen en onnodig brandstofgebruik voorkomen. Bovendien gaat de verwarmingsketel langer mee...